Roczna stopa zwrotu na tle rynku -68% takie są fakty , ciekawe co Pan Sagan na prezentacji teraz powie , jak się poczyta fora to dalej masa wyznawców i klakierów , w tych warunkach to spadki dopiero się rozkręcają
Jak pisałam, nie zależy im a wręcz przeciwnie. Przed wejściem na główny będą robić emisję. Więc celem jest zbicie kursu by emisję dla zainteresowanych przyjaciół zrobić jak najniżej
Pan Mateusz wkleja rakiety na X , co to moze oznaczac?;))jak widze ile ta spolka ma wyznawcow to wcale mnie nie dziwia te spadki, w pazdzierniku do lublina zjechalo ich ponad 100 zeby dostac uscisk prezesa w zamian za bezwarunkowe trzymanie taniejacego towaru, do niektorych juz dociera jak sie dali wrobic, mialy byc malediwy a zostanie RODOS;)))
Pan Mateusz to już dawno stracił wiarygodność. Ciekawe gdzie ten jego wysłannik, fan czy jak mu tam było co to tak zachwalał bardzo jego poczynania. No, nie spodziewałam się że spółka która wszystkie kamienie milowe ma pozamykane, tak traci wiarygodność u inwestorów. Zobaczymy co dalej bo 22zl już się zbliża
Tutaj jest jakiś trup w szafie, osobiście uważam że będzie to emisja pod wejście na parkiet. Zdołuje kurs mocno potem boczniak i na koniec emisja. Potem wzrosty, no ale to za mw rok. Zarząd wiedział jak sprzedawał po 27zl co czyni
Rasowy leszcz nie wytrzyma korekty 50% od szczytu, a profesjonalny inwestor długoterminowy, który wie co kupił zarobi grubo, bo jego takie korekty nie ruszają :)
na scope to zarzad kupowal , tu niektorzy do scope sdsa porownywali ale to jakies nieporozumienie, tam zarzad jest wiarygodny i profesor Garstecki to co mowil to robil, tutaj sa dobrzy w opowiadaniu bajek.
Zobaczymy. Akcje muszą być oddane przez maluczkich. Jest na to jeszcze trochę czasu. Tu inwestorzy odbierający akcje działają bardzo systematycznie. Brzydki wykres
pisalem ostrzegalem, jak na pewnym forum ludzie szczesliwi chodza ze prezes im reke uscisnal na spotkaniu w pazdzierniku to musialo sie tak skonczyc, wszyscy sie poklepuja po plecach i oczywiscie nikt nie sprzedaje , kazdy zadowolony ze mu kapital topnieje