WIDZIELIŚCIE WYNIKI ? STRACH SIĘ BAĆ.
DLACZEGO BANKI PODWYŻSZYŁY OPROCENTOWANIE KREDYTÓW MIMO SPADAJĄCYCH STÓP ? CZY UZNAJĄ GRAALA ZA RYZYKOWNEGO KREDYTOBIORCĘ ?
PO TRZECIE CO SIĘ MOZE STAĆ JAK NA NASZ RYNEK WEJDĄ POTENTACI ŚWIATOWI ?
PO CZWARTE DLACZEGO NIE WYMIENIĄ ZARZĄDU ?
BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDZI.
Czy prowadzisz może firmę posiadającą jakiś kredyt w banku?
Bo ja np. tak.
I wiesz co?
Przychody w firmie rosną.
Zysk w firmie rośnie.
A wiesz, że oprocentowanie kredytu firmowego ostatnio też wzrosło?
CZY TO JUŻ MÓJ KONIEC?
Skoro tu jesteś, czytujesz być może też inne fora internetowe.
Ostatnio głośno było jak zły mBank drastycznie podwyższył małym firmom oprocentowanie wszystkich firmowych linii kredowych do 20 tys. zł.
CZY TO JUŻ KONIEC WSZYSTKICH? WSZYSTKIEGO?
co ci tak zalezy zeby wszyscy kupowali grala, pewnie masz baaaarrrrdzo duzo akcji, i teraz zasatanawiasz sie czy za pare miesiecy nie bedzie bankrutem ??
pamietaj ze nie wykazali zadnego dochodu w tym roku !!!tzn 2008.... zysk byl ze sprzedazy nieruchomosci.... wiec jak ty chcesz zeby prosperowali, jak wyprzedadza wszystkie nieruchomosci to co im zostanie ... ?? z czego bedzie zysk ?? bo chyba nie ze sprzedazy ...
:D
pozdrawiam
odnies sie do tego ze nie wypracowywuja zysku.. a nie do tego ze sa najwieksi na rynku i ze udzwignal kredyty... co jezeli nie bedzie zysku.. wszystko padnie...
nie pisz pierdol, ze spolka super, wyceniana metoda bralyzlijska itp po 13 zl, bo ktos by to kupil gdyby tak bylo... tylko napisz cos o faktach... czemu nei ma zysku ??? w postaci sprzedanych produktow...
nie mam graala ale przejrzałem raport, przeczytałem infa
przyglądnąłem się wykresowiz wolumenem
i powiadam Ci.......nie pękaj,
w/g mojej oceny Graal obok Beefsana dadzą dużą stopę zwrotu
No więc może uspokoi Cie to że do bankructwa nie dojdzie tak od razu za tydzień czy za 3 miesiące.
Graal ma jeszcze troche nieruchomości ma jesze inne aktywa ma spółki zależne przy pomocy których bedzie się ratował.
Bankructwo to kwestia jakiegoś czasu.
Może być też tak firma się uratuje pod warunkiem że dokona radykalnych zmian w zarządzie i prowadzonej polityce - narazie niestety nie widać na to szans.
CZY ABY NAPEWNO O GRAALU. GRAAL JEST LIDEREM NA RYNKU I NIC TEGO NIE ZMIENI. JUTRO TO BEDZIE MOZE 3 MOZE NAWET 4% NA MINUSIE BO CZESC Z TYCH OSOB CO TUTAJ PISZA PRZESTRASZA SIE I ODDADZA NA MINUS 4. KRZYK JAK NA TOORZE A SYTUACJA NORMALNA.
wedlug AT a wedlug at np. na CCI mamy sygnal kupna. Srednie w krotkim i srednim terminie nie daly sygnalu sprzedazy wiec po jaka cholere robicie panike na rynku.