No zmienią wam spółkę gamingowa w militarna :)
To tak jak by warzywniak zmienić w warsztat samochodowy :))
Jak pisali rozważa opcje strategiczne w pierwszej kolejności i do tego ...
Zarząd emitenta informuje, że do dnia dzisiejszego nie zapadły jakiekolwiek decyzje dotyczące finansowania działalności emitenta z CPAR Limited. Nie ma też pewności, czy i kiedy, w efekcie rozpoczętych obecnie rozmów, podjęte zostaną takie decyzje – czytamy w osobnym komunikacie.
Morał z tego taki że trzeba było kupować przed infami a.ke marudzic jakmto.wielu tu płakało a nie dociekalo. Kolejni beda czekać i wskoczą z czasem na gorce i będzie płacz. Rosnac nie będzie tak odrazu terwz to inwestycja na longa.
Najważniejsze żeby żadnych pomp nie było kursu tylko powolny ruch,nie potrzeba tu masowego zlotu kołkowiczów.
Jw, mi się śmiać chciało jak podstawiłem zlecenia a leszcze kwiczały bo nie wiedziały o co biega a jaki płacz i wycie było co oczywiście nakręciło innych do sypania .wystarczył mały zrzut i uruchomił lawinę drobnicy, yeraz ujadaja bo wiedzą że zawalili w panice haha. Nawet ten jan plavze co dał się wydymac, hejtuje i mysli ze odkupi to co oddał ,nauczka
Shockwork zmieniło się w metawersum a potem w pgm sa, więc wcale nie jest to takie niemożliwe jakby jakąś spółkę córkę dla grupy pgm sa chcieli tutaj wrzucić która odpowiada za daną gałąź jak produkcja amunicji.
Dla mnie to mogą iść w produkcję nawet pasty do butów wojskowych albo szczotek do kibla, byle by ten papier poszedł w górę i żeby wszyscy co to wierzyli jakie to super będą wyniki jak będzie GK i też ci co uwierzyli w te bajki na czatach mogli zejść z haka i papa.
A co mnie nie wysterowali tutaj? Bajki na czatach i trawa malowana na zielono, jedyna nadzieja w nowym zarządzie, że zrobi z tego papieru coś dochodowego, kupili, rozmawiają o strategii i o finansowaniu, jak zadziałają podobnie jak z PGM to będzie dobrze każdemu na co liczę. Czekam wisząc od dawna i prawdę mówiąc cieszy mnie to przejęcie, bo może w końcu tu coś z tego wyjdzie. Źle piszę? pokaż mi gdzie ja komuś pisałem, żeby ten papier kupował. Jedyne co to się dzieliłem z takimi jak ty informacjami, które znalazłem. Hejtuj sobie tyle ci zostało.
Idzie nowe. Jestem na wszystkich forach, gdzie udziałowcem jest CPAR. Jedno jest pewne, jeśli się pojawiają, to może wydawać się że robią dziwne ruchy, ale jeśli się im zaufa, to wyprowadzają spółki na prostą. Oczywiście to musi potrwać i może momentami boleć, ale finalnie ich spółki są uwielbiane przez rynek. Obecnie to Cannabis Poland, PGMSA, Garin (choć tu jeszcze nie wykluli się z pomysłem, ale oczyścili spółkę i dokapitalizowali), prawdopodobnie Hemp (wiele na to wskazuje ze względu na powiązania przez prezesa oraz Dariusza Cisaka), NGD choć nadal nie wiadomo czym będzie ta spółka. Warto obserwować grupę CPAR Ltd, dali kilkukrotnie dobrze zarobić.