• Vindexus Autor: ~jan [85.222.121.*]
    wydaje mi się ze to spólka na której moożna zarobić i stracić. trzeba mieć tylko silne nerwy i nie dać się ponieść emocjom.
  • Re: Vindexus Autor: ~Baks28 [89.127.160.*]
    Zainwestowałem dziś malutki pakiecik przy kursie 7.00 na test (jak narazie jest w plecy- mam nadzieje że przejściowo a w najbliższej przyszłości duzy zysk)
    Pozdrawiam
    Artur
  • Re: Vindexus Autor: ~Baks28 [89.127.160.*]
    Przypuszczam że 15 maja vindexus przedstawi bardzo dobre wyniki. Więc narazie trzymam papier. Mało coś forumowiczów dotyczących tej inwestycji. Może cenowo jest zadrogie? To czas pokaże. Spólke oceniam dobrze i perspektywicznie, niemniej jednak przy pewnych obliczeniach jest przewartościowana (na dzień dzisiejszy) 15 maj zpewnością będzie przełomowy. A wy jak myślicie??
    Pozdrawiam
    Artur
  • Re: Vindexus Autor: ~jan [83.18.131.*]
    sprzedałem co się dało nawet ze srtratą i inwestuję w Vindexus. Mam akcje po 6,95,6,9 i 6,5. Nastawiam się na 7,5-8,00 po podaniu wyników około 15 maja
  • Re: Vindexus Autor: media-max.pl [188.33.8.*]
    Vindexus to spółka która nie ma obrotów , dlatego problem pojawia się w monecie próby sprzedaży - nie ma komu kupic i kurs mocno leci. Dlatego nawet w przypadku wzrostu kursu i teoretycznych zysków nie ma jak go zrealizować nie dołując papieru.
[x]
VINDEXUS 0,00% 14,70 2026-06-03 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.