I to jest pozytywne info.
Przegląd opcji strategicznych i dokapitalizowanie spółki przez głównego akcjonariusza.
Te 3 pozytywne Infa pociągną kurs na 10 gr.
Nawet jak ktoś kupi wszystkie akcje, to będziesz sapał, że za mało. Na ten moment, to jest dla mnie bardzo dobra informacja. Co będzie w przyszłości, to wiedzą tylko sami zainteresowani, a my zobaczymy już na końcu. Może będzie super, a może źle, taka jest giełda i taki jest biznes. Nie patrzy na ciebie czy na mnie, kieruje się swoimi prawami.
Tu się kupuje na longa teraz a raczej kupowało jak latało po 6gr a gawędz ujadała,kupowalem po cichu mając swoje wiadomości i śmiać mi się chciało jak tu płakali a troliska ich nakręcał a kupowalem dużo .To dopiero początek dobrych informacji ,leszce uciekać gdsie indziej bo wy i tak nie rozumiecie .Teraz taki kupon trochę się skorekci i będzie płacz haha.wypad leszczyki niendla was. Kto się interesuje dogłębnie to wie
kupuj kupuj pewnie że kupuj na razie to wygląda jak na reddevie był zjazd i to nie jeden potem podbili a teraz ROK już bankrut zawieszony,tu czeka nas to samo,więc KUPUJ !!!