yes yes yes! obroty zabójcze tak samo jak wzrost! sam kupiłem 13 akcji normalnie! teraz to dopiero będzie rosła!!!
A tak poważnie to chłopaki zejdźcie na ziemię please.
I znowu dzisiaj kilka procent w górę, wolumen coraz większy, uważam ze to zapowiedź coraz gwałtowniejszej fali rosnącej, tym bardziej że wolumen po każdej sesji staje się też znacząco większy. A znajdujemy się dopiero w drugiej fali.
Na razie nie jest źle, ale ten kurs mozolnie pnie się do góry. Dzisiaj na takiej dobre sesji liczyłem na większy wzrost. Zobaczymy jak to dalej się rozwinie, niedługo wyniki ( 15 maja ) za I kw. 2009r. , oby pozytywnie zaskoczyły.
Żeby cos było duże to w poczatkowej fazie musi być małe, a potem stopniowo rośnie, takie są prawa, w naturze też, i tutaj także tak będzie. Jeśli słuchałeś ostatnio o TESCO to wiesz o co biega. EMPERIA jest taka sama branżą, w okresie kryzysu, dokonuje przejęć, co jest pozytywnym sygnałem na dzisiaj i przyszłość, wydaje mi sie ze wystarczy trochę cierpliwości.
Witam
Przypominam że dla EMPERI jako najlepszej w branzy handlowej na rynku Polskim stopniowo zbliza sie czas na wybicie, na co wskazuja wszyskie wskaźniki i oscylatory, indeksy USA jeśli mają dla kogoś jakieś znaczenie też są bardzo pozytywne, a szczególnie w dziedzinie jakiej działa EMPERIA.
Pozdrawiam
dobra spółka z dużym potencjałem
duża sieć sprzedaży,
duże przychody ze sprzedaży,
mocno niedowartościowana,
cena mocno zdołowana jeszcze rok temu była po 151 zł
branża spożywcza która nie jest podatna na kryzys
inne nawet te śmieciowe mocno odbiły a tutaj nic a nic...
totalna kicha , co jest grane?
Zobaczymy po wynikach za I kw. 2009rr, czy taka niedowartościowana. Ciekaw jestem, bo też dobrze oceniłem tą spółkę i wydała mi się za nisko wyceniona, biorąc pod uwagę ostatnie wzrosty na giełdzie. Ten trend horyzontalny utrzymuje się od dłuższego czasu, i ciągle kurs nie może się przebić. W najblższym czasie sytuacja powinna się wyjaśnić, oby wyniki były dobre, to może ta lokomotowa nabierze rozpędu.