#STINKING CHEESE ALERT
Ano nic dziwnego. Ocena 3/5 to znaczy wyjątkowy gniot. Ja nie pobrałbym niczego z oceną poniżej 4.5
Z kapitalizacją 18mln, brakiem rentownego portfolio gier, mocno wątpliwym zarządem to tutaj ostro śmierdzi...
widac ze nie masz do czyeniania z grami mobilnymi nie da sie jako developer usuwac komentarzy mozna tylko zglosic do moderow i jak nie ma wulgaryzmow to nie usuwaja po prostu byly spamem widocznie kosciolek-kodorek wpisywal???
#STINKING CHEESE ALERT
To było podejrzane bo 7 komentarzy po dwóch tygodniach promowania gry. Podejrzany ten multiplayer. Może jeden gracz pozostawił dwa komentarze, a może to był gracz który grał w trybie single player. Mocno podejrzany temat. Powtórka z porażki 2018. Też trąbili o trzech wielkich premierach, a przed samą premierą wyprzedawali akcje. Tutaj mocno śmierdzi.
Swoją drogą ciekawy temat, bo człowiek wykształcony, z wieloletnim doświadczeniem, wykonujący odpowiedzialną i społecznie pożyteczną pracę może zapomnieć o zostaniu milionerem. A tutaj mamy dwóch ciekawych typków co poszli na giełdę i od debiutu nieustannie zaliczają wpadki a na kontach miliony i jeszcze pakieciki akcyjek.
Jednak kto nie kombinuje szampana nie pije.
Hahahaha naszym? Czyli czyim? Wszystkie posty ja piszę hahahaha Tylko jeden szczegół ja mam zawsze to samo IP. Niedługo będziecie musieli szukać nowej pracy tylko kto takich nieudaczników weźmie.