Dużo niewiadomych jest.Im więcej wycisną w 2 kwartale tym cena sprzedaży będzie wyższa.Ale fakt ze słowo reputacja i Ukraina to brzmi komicznie to tak jakby prostytutka coś o godności mówiła.Najbardziej skorumpowany kraj w Europie i jeden z najbardziej na świecie i czepiają się LC który nigdy Ukraińców nie wystawił do wiatru przez te wszystkie lata a także dawał im robote i pomagał w czasie wojny.Ja nie jestem człowiekiem który kiedykolwiek się czepiał ukrow w Polsce ale chyba trzeba będzie zmienić do nich podejście bo 0 wdzięczności z ich strony tylko ciagle daj daj daj jakby byli pępkiem świata.Oni do UE chcą oni do NATO by chcieli.My żeby dostać się do tych sojuszy musieliśmy przejść długa i wyboista drogę a im się należy jak kasa szydło.Do Giertycha napewno dotarła ta informacja i będą naciski aby te sprawę gnb rozwiązać szybciej a przede wszystkim pozamykać ludzi z knfu którzy nie nadzorowali rynku i doprowadzili do upadku getback.
Dlaczego nie poczekali do czerwca ? Może wynik nie byłby im na rękę? A tak już ktoś może być zadowolony. Nie ma tu logiki, ale może łatwiej załatwiać sprawy nie zauważając jej i po swojej myśli. Miłego wieczoru.
To wszystko jest kwestia polityczna.Zachowanie rolników tez dużo zrobiło a oni to wykorzystują na swoją stronę bo mogą i pokazują jacy są silni i nie zależni a prawda taka ze gdyby nie Polska ktora ich wpuściła do siebie dała sprzęt i pomoc wojskowa oraz prąd gdy niszczone są elektrownie w okolicy Lwowa to dawno by zdechli.
Tu nic nie jest do końca jasne Wynik finansowy wskazuje na ok 100 mln /rok W rekawie siedzi jeszcze wyrok TSUE - jesli bedzie pozytywny dla Leszka to odwołanie do IBU jest niemal pewne Ukraincy po wyroku nie beda juz tak skakac . Mam nadzieje ze Leszek w dalszym ciagu bedzie rozbudowywał Holding a ja przy niim troche zarobie