• Ekipa Zajefajnie Autor: ~Fionka [194.110.115.*]
    Zegar tyka a do 13 maja czasu coraz mniej.

Te rok będzie przełomowy dla EKIPA HOLDING, bo pokażą pierwsze efekty działań, które podjęli wcześniej o czym mówią od jakiego czasu w tym ostatnio Wujek Łuki na swoim najnowszym filmiku na YT.
    Na dzień dzisiejszy są w fazie start-up a przynoszą zyski.
    Porównując:
    To tak, jakbyście dziś dostawali małą kaczuszkę, która w przyszłości okaże się łabędziem.

Chce widzieć taką następną spółkę na polskiej giełdzie.
  • Re: Ekipa Zajefajnie Autor: ~Fafik [35.182.243.*]
    Mądrego to dobrze poczytać.
  • Re: Ekipa Zajefajnie Autor: ~Elitek [96.0.73.*]
    Wołajcie Kasę, bo bez tego trola spadziowego nuda na wątkach.
  • Re: Ekipa Zajefajnie Autor: ~Sanczo [3.68.193.*]
    Siedzi, ogryza pazury i pomysł na nowego nicka pewnie wymyśla, bo jego stary nick spalony będzie za kilka dni
  • Re: Ekipa Zajefajnie Autor: ~Maliniak [13.236.9.*]
    Fionka, było o tym pisane nie raz. Każdy sam ma swoje przemyślenia i na ich podstawie kupuje lub sprzedaje. Dziwne tylko, że ci co krytykują, przesiadują i na forach. Po co siedzą skoro nie widzą potencjału? No cóż ja mam swoją teorie, która się sprawdziła już wiele razy i tu pewnie też się potwierdzi.
    Ja tam w Ekipie Holding widzę potencjał.
  • Re: Ekipa Zajefajnie Autor: ~Grand [54.166.190.*]
    Nie ma co przeżywać, trole są na każdym forum gieldowy i wątku, zwłaszcza na bankierze, a perły można poznać po działaniach i efektach działań. Mam przeczucie ze Ekipa Holding pokaże już wkrótce pazurki, a te 9,2 mln zł ubieglorocznego zysku to była tylko rozgrzewka i przedsmak tego, co czeka tu akcjonariuszy.
  • Re: Ekipa Zajefajnie Autor: ~Dzielnia [15.160.50.*]
    Zbierać i kumulować. Perła z NC.
[x]
EKIPA 1,49% 2,04 2025-10-07 16:27:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.