Pozwalam sobie na wystawienie księgi kondolencyjnej KHS " Krosno"
Jak zostanie ogłoszona decyzja sądu możecie się tu wypłakać.
Serdecznie zapraszam wszystkich akcjonariuszy.
A swojom drogom z moich rozwarzań nad tym foróm wynika isz mamy tu do czynienia z ludzmi ktuży w znakomitym stopniu opanowali ortografię , no na ekonomi ni ch ... się nie znajom.
Co wam po waszej znajomości gramatyki. Chyba że taraz możecie prawidłowo we wszystkich przypadkach odmieniać słowo BANKRUT. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha !
Powiem tyle, bałwan jesteś. Ciekaw jestem czy twoje decyzje inwestycyjne się sprawdzają, o ile w ogóle inwestujesz, bo z tego co widzę to tylko szczekasz. Każdy Polak mądry po szkodzie. Życzę wszystkim którzy stracili na Krośnie powodzenia.
Pozdr.
OLaF
To ty jesteś głupi cieć, ty straciłeś na akcjach a ja stracę pracę bo pracuję w KHS.Tylko że ja z tego się cieszę , czekałem na ten dzień od dwóch lat.
Nie ma radośniejszej wiadomości niż ta którą podali w TVN 24 " w dniu dzisiejszym krośnieńskie huty szkła przestały istnieć"
Mylisz się pajacyku, ja nie straciłem - wczoraj sprzedałem i zarobiłem. Chyba jesteś jakiś inny że cieszysz się tak bardzo z tego że straciłeś pracę.
Pozdr.
OLaF