Dlaczego kurs z 17,30zł spadł na 13,60zł. Przecież pisaliście że po wynikach za 2023r kurs pójdzie na 20 zł! Kupiłem po 17 i jestem w plecy 20%!!!. Jak nie macie pojęcia o giełdzie to nie piszcie że zaraz będzie 20zł!!!
Faktycznie to jakiś psychopata ten Martinez [31.60.*.*]. Raz pisze jako wygrywający na dziennych zmianach kursu, drugi raz jako pokrzywdzony swoimi radami a jeszcze innym razem jako naganiacz na spadki. Na pewno jeszcze inni forumowicze znają jego inne role w które się wciela i sam ze sobą dyskutuje. Bo i słusznie nikt o zdrowych zmysłach nie wdaje się z nim w dyskusję, po co? Żadnych analiz, trafnych spostrzeżeń tylko: a mówiłem wam, a nie słuchaliście mnie, a nigdy nie odzyskacie zainwestowanych pieniędzy a kurs jest i będzie taki a taki jak wam podaję. Prorok jakiś czy co? Moderator powinien go zablokować aby dalej nie zaśmiecał forum EuroCasha.
Dnia 2024-05-02 o godz. 16:24 ~Martinez napisał(a): > Jak bym nie ja to byś nie mniał do kogo co kolwiek napisać. ------------------------------------------------------------------------------------------- i z kogo się pośmiać ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaa
Śmiejesz się, ale z tego że posiadasz śmieciowe akcje eurocash to płaczesz i nie wiesz co robić dalej. A od poniedziałku wiesz co będzie? Wiesz spadek kursu ok 12 %. Wtedy też będziesz się śmiał, tylko już z powodu zwariowana. Pozdrawiam
Dnia 2024-05-02 o godz. 16:24 ~Martinez napisał(a): > Jak bym nie ja to byś nie mniał do kogo co kolwiek napisać. ---------------------------------------------------------------------------------------------- .....mniał co kolwiek.... ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dnia 2024-05-07 o godz. 13:18 ~Martinez napisał(a): > Ucze się, więc proszę o wyrozumiałość. ---------------------------------------------------------------------------- ...my wiemy czym jesteś... ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
...BO JAK: Dnia 2024-05-02 o godz. 16:24 ~Martinez napisał(a): > byś nie mniał do kogo co kolwiek napisać. ------------------------------------------------------------------------------ ....to narysuj.... ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa