Sytuacja techniczna niemal analogiczna jak na hutmenie, wybicie lada moment, może nawet na dzisiejszej sesji.
Teoretyczny zasięg wzrostów wynikający z AT to ok 2,20 zł
Pozdrawiam
Spółka z ogromnym potencjałem , www.ntt.com.pl Ma większe przychody 2x i zyski operacyjne od Polaquy, Comp.Wasko .Akcje zbierane.Przeczekamy, jeżeli na skupie w celach inwestycyjnych zarobi Zarząd to my też !!!!!!!!!!!!
Przeanalizowałem sytuację techniczną i jedno wiem na pewno - tu będzie odpał i to duzy. Wybicie górą z obszaru konsolidacji powinno nas doprowadzić nawet do 2,40-2,50
I nie martwcie się zanikającym obrotem, zanik wolumenu jest typowy dla tej formacji. Wedle mojej znajomości AT (a powiem skromnie że znam się na tym) wybicie jest pewne na 99,99 % (jak wiecie na giełdzie nigdy nie ma 100% pewności)
Pozdrawiam
Facet, jesteś niepoważny. My tu o Analizie technicznej a ty jakieś głupoty wypisujesz o komuniach i laptopach (to do Tytusa)
Zrobiłeś głupstwo pozbyłeś się papieru tuż przed odpałem
odpala odpala i odpalić nie może ................. a jak jesteś umoczony w papier to poczytaj miedzy innymi takich mądrych co próbują naganiać na wzrosty bo komunie idą .......... żenada .................. ynwestoryyyyyyyyyy
Przypominam temat, bo widze wsród niektórych już mocne zaniecierpliwienie, ale cóż zrobić, nie znamy dnia ani godziny... jak to mówią.
Ale czy to trójkąt czy klin zniżkujący to jeden grzyb, grunt że zapowiada kontynuację zwyzki i wybicie w góre
Pozdrawiam
Niedługo raport za I kw./ baz niska/ a Prezes w CNBC zapowiadał, że b.dobre spółka osiągnęła wyniki. Niedługo ZWZA o skupie akcji w elach inwestycyjnych !!!!!!!!!
Najlepsze wyniki w Branży średnich spółek IT , nawet Comarch wysida .Spółka radzi sobie świetnie w obecnych czasach Przychody 126 mln. to więcej niż takie gwiazdy z WIG 20 jak Bioton, GTC,Agora ,Polnord, Zysk operacyjny 10 x większy niz przed rokiem/ on jest ważniejszy od z.netto/.Płynność finansowa pewna , 20,6 mln gotówki w kasie.Wysokie kapitały 127 mln.Rozpoczęta budowa Centrum Logistycznego.WZA skup akcji w celach inwestycyjnych / AS w rękawie , dla jakiego inwestora będą przeznaczone akcje/ Perspektywy rozwoju przed spółką ogromne.Powinna już być doceniona przez inwestorów i co najmniej wrócić do ceny emisyjnej 4,50 zł !!!!!
Niedługo WZA skup w celach inwestycyjnych !!!!! AS w rękawie, kto będzie wchodzić w spółkę ?Lepiej mieć akcje już teraz ,jak ruszą w kolejną hiperbolę tak jak Procad można nie zdążyć załapać się na akcje b.dobrej przyszłościowej spółki. wk/a 2,32 , c.em.4,50 potencjał do wzrosów b.duży !!!!