Panie i Panowie jutro okolo 12-14 decyzja sadu zostanie ogłoszona z malutkich przecieków wiem ze zażalenie zostanie uwzględnione także poszybujemy 30-40% w gore. Nasdaq w gore wiec jutro od rana Krosno wspina sie w góre. Pozdrawiam akcjonariuszy i spokojnie trzymac
Dnia 2009-04-29 o godz. 20:53 ~cos wiem napisał(a):
> Panie i Panowie jutro okolo 12-14 decyzja sadu zostanie
> ogłoszona z malutkich przecieków wiem ze zażalenie zostanie
> uwzględnione także poszybujemy 30-40% w gore. Nasdaq w gore
> wiec jutro od rana Krosno wspina sie w góre. Pozdrawiam
> akcjonariuszy i spokojnie trzymac
Tak ja też zauważyłem korelację NASDAQA z krosnem. Ale to jest inaczej, dzisiaj krosno rosło, więc oni tam PKC... A te przecieki to chłopie po prostu zlałeś się w gacie... zdarza się.
strzał w dziesiątkę,
jak ten powyżej jest naprawde krosaninem to bedzie wiedział co to za nazwa firma;) pare lat temu były głośne negocjacje na temat odkupienia od Pana Zdzisia udziałów, ale nazwa w krotce
patrzcie uważnie na notowania ten ktoś zdaje mi się że prowadzi skup od paru tygodni, za duzo i tak nie ściągnie z rynku wystarczy mu 30% akcji reszte sobie dodrukuje konwersja długu na akcje
Drogi Panie C. moż nie o PGNIGe, ale nie wiem czy wiesz że z bankami już zaczeły się rozmowy przez nowego inwestora, teraz pozostało tylko siedzieć i płakać że pomysł przejecia huty nie całkiem wypalił,
Czekać na decyzję sądu i wchodzić, obecnie trochę ryzykowne...
I uważasz, że jeśli jest jakiś "inwestor" zainteresowany zakupem Krosno, to przez "pozytywną" jak mniemasz decyzją sądu, nie zbiera papiera, by umocnić stan posiadania? Gdyby zbierał od kilku tygodniu, to już powinno być info o przekroczeniu progu posiadania. No chyba, że uważasz, iż wszystko wchłonęły słupy tego inwestora?
No i dzisiejszy obrót, 117k...trochę mało, nie sądzisz? Czy też Twoim zdaniem, wszyscy się czają na pozytywny werdykt?