Nie ma na to szans po umowie z Zepakiem, 50 mln. zl. Takiej umowy nigdy wczesniej nie podpisali. Zapewniony solidny zysk/przychody w kolejnych latach. A to nie jedyna umowa z tego roku. Kap. w tej chwili marne 20 mln. zl. Bedzie x2 soon.
Co ty tłumaczysz cmentarnym hienom co marżą o kupnie za 7,0 nie chcą po 18,0 bo drogo to wkrótce będą brać po 30,0 i wyżej tylko cierpliwości kto tu oddaje w tej cenie to widać 0,7k to śedni obrót .
Arkusz z prawej coraz bardziej pusty, niektorzy rezygnuja ze sprzedazy. Juz tylko jeden pakiet powyzej 1000 na 19.3. Droga na 25 wolna. RSI na wyprzedaniu, ADX tak samo.
LUON,Bubu cmentarna hiena brała 15 lat temu po 50 licząc 6 x 8 po scaleniu jak prezes obiecywał przychody 100 milionów i zysk 15 milionów boje się czy te 50 milionów nie rozejdzie się gdzieś na boki ?
Zgoda tylko ja kupowałem przed scaleniem po 6 a to razy 8 to 48 ! 15 lat temu była taka cena potem zjechała do 0,50 a potem scalili razy 8.Jestem od debiutu i znam historie spółki i dlatego mam wątpliwości !