Trzeba było sprzedawać i realizować się , zagrali tak jak przewidziałem i ten sam schemat jak przy 16 zł . A teraz czekamy na zejście poniżej ceny emisji … na tych disco siedzą właśnie takie spółdzielnie , które kręcą jak kolarze i niewygodnych usuwają , ale trzeba robić swoje
Skoro tak to graj swoje nie wiem po co te mądrości po fakcie, ja też gram swoje do przejęcia spółki ale wcale nie mam zamiaru chwalić sie czy żalić jak to wyjdzie. Czekasz niżej no to zobaczymy czy jesteś konsekwentny w założeniach. Najgorsi w tej społce to są nie władze spólki tylko jej inwestorzy z chorobą dwubiegunową w zależności czy 3 dni z rzędu spada czy rośnie udzielaja złotych porad. Przełącz na wykres tygodniowy od razu ci przejdzie.
A czy GMT jest wyjątkiem? Spójrz na inne spółki. Choćby ALE. A to BIG vs. gmt. Miało IPO po 34. Jaki jest kurs? Sam posiadam ANR. IPO było po 25. Dzisiaj kurs 23. ROZEJRZYJ się zanim coś napiszesz i SZEROKO ... otwórz oczy.
Giełda nie jest dla MIĘCZAKÓW. Czyli słabeuszy. Jęczących w tym kraju i tak jest już od groma
PS.
Poczytaj sobie co pisze Praktyk - Thomas N. Bukowski o trójkątach. W szczególności o symetrycznych. W szczególności w skali tygodniowej. W szczególności w fazie początkowej. Itd.
Są programy, które same takie trójkąty rysują. Zainwestuj, kup a zobaczysz gdzie dół i góra. Do nauki. Wiem, że bronisz spółki ale AT jest tutaj na nie. Wszystkie wskaźniki krzyczą. Prawdopodobnie ubrała Was spółdzielnia Wujka i Alicji po ok 14zl, teraz jadą na 10.xx
Na durnotę nie ma rady. Nie będziesz mnie uczył "dzieci robić". Ty nie masz kompletnie pojęcia o czym piszesz. "Wskaźniki krzyczą" ? Ile masz lat? Mnie ubrała ? PS. kupowałem ostatnio po 7.
Ostatni raz piszę. Jeszcze jest szansa ratować pieniądze.. Alicja Was ubrała. Trend spadkowy trwa. Można znów wsiadać po 10zl. Helpi już puszczają nerwy bo nie wie co się dzieje