ha ha ha ha analityk to nawiedzony szaman rekomendacje na zlecenie za kasę kto da więcej taka wycena .ta spółka to dno i wodorosty zarząd to średniowiecze za kolejny kwartał zejdą poniżej miliona zysku tłumaczenie zawsze znajdą
Na szczęście wyszedłem po około 36 z niewielką stratą. Teraz zarabiam na NTT i PKN. Wcześniej zarabiałem na Aliorze i BOS-iu ale już wyszedłem. Tu możne wrócę jak zejdzie na około 30. Większy potencjał ma BOŚ, ale na razie jest w korekcie wiec czekam.
A mnie nie szkoda , że tak myślisz. 5 k to ułamek tego co płacę do US i tego co przeznaczam na szlachetne cele. Na giełdzie jestem niemal od początku i kiedyś zależało mi na zysku, teraz już nie, no chyba żeby zarobić i komuś potrzebującemu dać.
Dnia 2024-07-22 o godz. 19:19 ~Stalowy napisał(a): > Autor niestety nie zna rynku stalowego oraz nie orientuje się w możliwościach produkcyjnych (technologicznych) oraz sile konkurencji.
Dnia 2024-08-05 o godz. 16:00 ~Stalowy napisał(a): > w kraju, czy za granicą? > bo tego się dużo zrobiło i cały czas podbierają udziały w rynku tu i tu podział jak uważasz, pot trzech największych