• Z ciekawostek Autor: ~Adi [31.61.224.*]
    Fm1st remake najwyżej w top Sellers na PC od dnia premiery. Dodatkowo fm2 remake pierwsza zniżka na Switchu w JP oraz pierwsza zniżka od pół roku fm remake na Switchu JP (szczególnie fm2 remake fajnie ruszyło) . Ten kwartał będzie mocny na to wyglada
  • Re: Z ciekawostek Autor: ~Set [5.173.150.*]
    No i dzisiaj ruszają premiery FM2 na pozostały platformach
  • Re: Z ciekawostek Autor: ~enrico_palazzo [31.179.174.*]
    Obserwuje Cię od jakiegoś czasu i robisz więcej dla relacji inwestorskich (na Twitterze czy tutaj) niż sam forek, dzięki…
  • Re: Z ciekawostek Autor: ~ma [109.196.156.*]
    A to prawda. też czytam z przyjemnością jego posty. Druga sprawa, dalej na steam peaku sprzedażowego jak w THOTD to nie pobijemy ... pamiętam ten dzień jak wyprzedziliśmy COD-a. A potem było tylko gorzej, choć sama sprzedaż nie była zła.
    Ciekawe czy do premiery przebijemy 1000 wishlist, ktoś pamięta jakie wishlist było w FM1? Bo peak to każdy widzi i ciekawe czy ten peak również przebijemy.
  • Re: Z ciekawostek Autor: ~sae [82.139.185.*]
    FM2 w wihlist na steam dziennie ładnie pnie się. W przeciągu 2óch tygodni z 2k na 1k wskoczyło. Dzisiaj po aktualizacji pewnie wskoczy poniżej 1000.

FM2 na pewno będzie lepszym strzałem na steam niż FM1.
    No ja to wierzę. Bo jednak codziennie pniemy się o kilkadziąt pozycji w góre więc zainteresowanie jest, i to niemałe. A forek nie z tych firm co kupują wishlisty. Oby premiera była bliżej 16tej to zobaczymy ostateczną pozycje wishlist ;)
    pozdrawiam!
  • Re: Z ciekawostek Autor: ~Adi [31.61.224.*]
    Każda firma moim zdaniem kręci na wish listach mam swoje przemyślenia na ten temat.
  • Re: Z ciekawostek Autor: ~Adi [31.61.224.*]
    Może z tym każda przesadziłem ale większość firm
    To ruszyliśmy. Czekamy na peak ;)

Pozdrawiam i udanego weekendu życzę!
  • Re: Z ciekawostek Autor: generalpinochet [31.0.56.*]
    Na NS jedynka była bardziej popularna od dwójki, więc na PC przy drugiej części raczej szału nie będzie. Może trójka zaskoczy bardziej, jest zdecydowanie najlepszą częścią.
  • Re: Z ciekawostek Autor: ~enrico_palazzo [31.179.174.*]
    W teorii najwięcej ludzi czeka na trójkę, prezes też za każdym razem powtarza że to trzeba rozpatrywać jako trylogię i że to trójka będzie nakręcała sprzedaż całej trylogii. Ja się tylko boję o dowiezienie tego bo to co się dzieje w megapixel z innymi produkcjami nie napawa optymizmem…
[x]
FOREVEREN 1,01% 3,00 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.