• Grzegorz Konrad Autor: ~Recon [79.184.83.*]
    Nowy prezes jest związany z Cannabis i Hemp. W Cannabis Poland jest prezesem.
    Do tego w tych spółkach akcjonariuszem jest CPAR Ltd z UK, ten samo co jest w Polska Grupa Militarna SA.
    Każda z tych spółek jest na topie NC
    Widać, że jest jakiś plan na NGG i NGD

• Re: Grzegorz Konrad Autor: kumi1981 [89.25.208.*]
    Oby, bo te dzisiejsze espi mocno mnie zdziwiły. To znaczy ja zobaczyłem je kilkanaście minut temu i jeszcze trochę jestem w szoku.
  • Re: Grzegorz Konrad Autor: ~kos [77.91.34.*]
    będzie dobrze, za chwile przechodzimy na zieloną stronę
  • Re: Grzegorz Konrad Autor: ~Logiczne [104.28.45.*]
    Jeśli to Grzegorz Konrad z Cannabis oraz CPAR, to oznacza ratunek dla spółki. Nikt z nich nie zajmowałby się wchodzeniem do takiego podmiotu jak NGG, gdyby nie mieli planu.
    NGG obecnie jest bankrutem i bez poważnych zmian zakończyłaby swoją działalność w niedługim czasie.
  • Re: Grzegorz Konrad Autor: ~Mal [37.47.185.*]
    Jak będzie zielono to kupuj
  • Re: Grzegorz Konrad Autor: ~Xd [89.76.147.*]
    Koła kręcą
  • Re: Grzegorz Konrad Autor: ~Upssss [172.99.190.*]
    Zarząd Emitenta informuje, że do dnia dzisiejszego nie zapadły jakiekolwiek strategiczne decyzje dotyczące przyszłości Emitenta

Czyli jak żadne decyzje nie zapadły to zapowiada się koniec kiepsko ,game over
  • Re: Grzegorz Konrad Autor: ~Rogal [89.79.40.*]
    To po co by cokolwiek kupowali jak kiepsko?
  • Re: Grzegorz Konrad Autor: ~San [193.108.116.*]
    Dnia 2024-05-07 o godz. 07:48 ~Upssss napisał(a):
    > Zarząd Emitenta informuje, że do dnia dzisiejszego nie zapadły jakiekolwiek strategiczne decyzje dotyczące przyszłości Emitenta
    > >
    > > Czyli jak żadne decyzje nie zapadły to zapowiada się koniec kiepsko ,game over

To jak brak przyszłości to lecicie na 1gr?
  • Re: Grzegorz Konrad Autor: ~Volt [147.182.154.*]
    Dnia 2024-05-07 o godz. 07:48 ~Upssss napisał(a):> Zarząd Emitenta informuje, że do dnia dzisiejszego nie zapadły jakiekolwiek strategiczne decyzje dotyczące przyszłości Emitenta> >> > Czyli jak żadne decyzje nie zapadły to zapowiada się koniec kiepsko ,game over

Zamykają to jednak ? Ale jaja
  • Re: Grzegorz Konrad Autor: ~Rogal [89.79.40.*]
    Takich jak ty powinni zamykać, za bzdury
  • Re: Grzegorz Konrad Autor: ~Heheh [145.239.199.*]
    Z tego co widzę gosciu odniósł się do wypowiedzi wyżej i zadał pytanie a ty chcesz go zamykac,lepiej się sam zamknij :) wszedzie szczekanie heheh
[x]
MUNAR 0,00% 0,44 2025-10-17 15:48:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.