zgodnie z obietnicą przypominam się na koniec roku - i tak jak pisałem w kwietniu spotkamy się na 2,80 -2,90 i co? i kto miał rację ? ja dziś na zakupach pierwszy pakiecik wpadł i jeszcze kilka dokupię i przypomnę się jak będę sprzedawał to po 3,-60-3,80 KTO posłuchał ten zarobi
kolego albo Ci się udało albo masz fajne info. daj znaka jak to widzisz w długoterminowym bo ja mam pakiet od 3 lat i nie muszę wychodzić ale chętnie się pobawię w uśrednianie jeśli warto
W porządalu .To jest tak zwana intuicja rasowego gracza poparta niewątpliwie arkanami AT.Przeważnie fora są zalane wypocinami tępaków ,którzy najpierw oddają kesz do młyna bezmyślnie a potem wyjmują sieczkę i sra ją po kątach z żalu że byli tak głupi.
No ale w końcu bananowa pani dobrze oddziela ziarno od plew.
Moje poziomy na S to 3,7 - 3,8.
bye szaro maso dawców kapitału.
tak jak pisałem 16 grudnia - przypominam się - pakieciki kupowane po 2,80-2,96 dzisiaj sprzedane pomiędzy 3,70-3,80 30% procent w dwa miesiące, a wy ile tu siedzicie i jesteście na stracie albo w najlepszym wypadku na 0. sorki że wam dzisiaj trochę zepsułem wybicie! i ataki na 3,90 i 4zł ale mam inne ciekawsze typy inwestycyjne