o to to... w punkt - przejecia firmy nie zalatwia sie w 2 tygodnie tylko duzo dluzej... jest pole do manewru... zapis z ostatniego chata plus umowy przedwstepne... KNF moze na cos sie przyda...
Mojej sytuacji i tak nic nie zmienia, mam papier, świeci się na czerwono, wiszę wysoko - no cóż. Dlatego mówię, poczekam zobaczę co się tutaj urodzi, a czy tam knf czy nie czy cokolwiek - za cienki w uszach jestem i szczerze mówiąc średnio mi zależy, żeby dodatkowo się ścierać.
za więcej chyba bo, jeszcze regulacja długu przeca i ngd za 750k więc chyba papier jest na czysto w tym momencie. A ciul nie będę się ścierał ze szczegółami.
No cóż, nie wygląda to za dobrze, jednak mam nadzieję, że zacznie się jakiś lepszy rozdział w historii spółki. Wiecie może coś, kto kupił spółkę? Bo to mnie mocno interesuje, ale nie widzę takiej informacji w komunikacie. Może coś ktoś znalazł?
Ciekawe właśnie kiedy podadzą ta informację i przejęciu.
Nie ma co ale spółka ma sporo gierek na switcha i trochę portowala, więc może ktoś się skusił kto chce wejść w ten rynek
Kiedy można się spodziewać jakiegoś info, co zamierza zrobić nowa spółka i jaki ma plan na odbudowę.
Oby nie było tak jak w 90% pozostałych spółek w gamedev, że zrobią nowa emisję, aby ściągnąć jeszcze więcej kasy od inwestorów pod pretekstem odbudowy.