Dnia 2024-04-29 o godz. 10:08 ~Kołodziejczyk napisał(a): > Ludzi poparzyło i mają strach, niedowierzą raportom, musieli by dostać dywidendy, to by coś pomogło jak chodzi o zaufanie
niech opublikują w ESPI ,że patrowicze sprzedali udziały w RES , to będzie lekarstwem do odzyskanie wiarygodności .
Przecież już dawno były espi, że zmienił się akcjonariat. Tylko albo ktoś jest leniuszkiem i nie chce mu się czytać, albo nie dopuszcza do siebie takich informacji.
Dnia 2024-05-02 o godz. 14:53 ~Waldi napisał(a): > Przecież już dawno były espi, że zmienił się akcjonariat. Tylko albo ktoś jest leniuszkiem i nie chce mu się czytać, albo nie dopuszcza do siebie takich informacji.
Dnia 2024-05-02 o godz. 19:01 ~Olaff napisał(a): > Dnia 2024-05-02 o godz. 14:53 ~Waldi napisał(a): > > Przecież już dawno były espi, że zmienił się akcjonariat. Tylko albo ktoś jest leniuszkiem i nie chce mu się czytać, albo nie dopuszcza do siebie takich informacji. > > nie mogę znaleźć , podaj namiary > dzięki
Dnia 2024-05-02 o godz. 19:01 ~Olaff napisał(a): > Dnia 2024-05-02 o godz. 14:53 ~Waldi napisał(a): > > Przecież już dawno były espi, że zmienił się akcjonariat. Tylko albo ktoś jest leniuszkiem i nie chce mu się czytać, albo nie dopuszcza do siebie takich informacji. > > nie mogę znaleźć , podaj namiary > dzięki
daj sobie spokój z tą firmą , jak nie znasz patrowiczfamily , bo Cię ogolą do zera ! nie interesuj się tym ,,,,,
Ktoś już pisał, żeby szukać w espi z początku 2019 roku. Mi wystarcza publikowany przez GPW skład akcjonariatu. Patrowicze to historia i spółka już dawno ma ten okres za sobą.
Dnia 2024-05-07 o godz. 13:51 ~Waldi napisał(a): > Ktoś już pisał, żeby szukać w espi z początku 2019 roku. Mi wystarcza publikowany przez GPW skład akcjonariatu. Patrowicze to historia i spółka już dawno ma ten okres za sobą.
możesz dokładniej zapodać , co Ci zależy ? jak masz rację ,to udowodnij to , możesz ?? dzięki.