I BARDZO SIĘ CIESZĘ, BO GDYBYM MIAŁ, TO BYM PAMPERSA ZMIENIAŁ TERAZ JEDNEGO ZA DRUGIM. KUPIŁEM TE AKCJE W IPO, SPRZEDAŁEM JE ŁOSIOM NA DEBIUCIE PO 75 ZŁ I SOBIE FAJNIE ZAROBIŁEM. MOŻE KOMUŚ Z WAS JE SPRZEDAŁEM HEHEEHEHEHEHEHEHEE
A TERAZ CZEKAM NA 7,5 - TAM SOBIE KUPIĘ TĘ SPÓŁKĘ ZNOWU. MOŻE OD TYCH CO KUPILI ODE MNIE PO 75 HAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAH
Typ kupił 2 akcje, ale postanowił przyszpanować ile to on nie ma xD Przestań, bo aż głupio czytać takie bzdury. Z takim podejściem, leksyką i brakiem umiejętności używania capsa cokolwiek zarobił już przewalił 15x.
Dnia 2024-05-08 o godz. 13:15 ~xxD napisał(a): > Typ kupił 2 akcje, ale postanowił przyszpanować ile to on nie ma xD Przestań, bo aż głupio czytać takie bzdury. Z takim podejściem, leksyką i brakiem umiejętności używania capsa cokolwiek zarobił już przewalił 15x.
Jaja se robisz ? Przeceiż automaty tutaj ratują doopsko tym z PCF inaczej kurs byłby już poniżej 10 zł
JAK TAM AKCJONARIUSZE? WALCZYCIE O UTRZYMANIE WSPARCIA? NIE MA SENSU REANIMOWAĆ TRUPA, IM SZYBCIEJ SPADNIE NA TE 7,5, TYM SZYBCIEJ ODBIJE HEHHEHEDHEEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEE