Dnia 2024-04-28 o godz. 21:01 ~Ala napisał(a): > majątek papierowy. dlatego jest to jedna z najdroższych spółek na GPW. > Przewartościowanie nie będzie trwać wiecznie.
Rekord na najbardziej absurdalny tekst uznaję za pobity. Każdy kto choć trochę siedzi w temacie wie dlaczego kurs wygląda jak wygląda.>>>>>>>>>>>>>>>>
Ale w C/WK zadłużenie jest uwzględniane. No chyba że ktoś chce na siłę udowodnić że jest prowadzona jakaś podwójna księgowość. Ja np. nic o tym nie wiem. I myślę że nie tylko ja>>>>>>>>>>>>>>>>
KCI ma 20% akcji GRMEDIA jedyne zródło przychodów dla KCI a mialo 100^ na sprzedaży tych 80% stracilo 80% przychodów z gremi pieniadze nie wrociły do społki 1kwartal to będzie tragedia 50groszy za akcje to bedzie drogo!!!
C/WK = 0,16 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! C/Z = 2,50 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jest taka druga spółka na GPW? Przeglądam i nie widzę. G.H. też już nie ma - przynajmniej formalnie, bo jak jest naprawdę to nie wiem. Ale może np. da sobie spokój z KCI i skupi się na Gremi?>?>?>?>?>?>?>?>?
A może G.H. jak swego czasu Kulczyk znajdzie sobie młodszą, a żona ze złości odpali mu KCI w Kosmos? Różne nieoczekiwane rzeczy dzieją się w życiu >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>