• I co dalej? Autor: ~Wtopa [5.173.225.*]
    Jak myślicie co tu teraz będzie?
  • Re: I co dalej? Autor: ~Gruby [31.0.34.*]
    Górne widly
  • Re: I co dalej? Autor: ~Teolex [37.47.126.*]
    Do śmieci, w końcu z tym papierem
  • Re: I co dalej? Autor: ~Gruby [31.0.34.*]
    Sytuacja wyprostowana jest inwestor bo widzi potencjał
  • Re: I co dalej? Autor: ~Hejter [5.173.225.*]
    https://www.bankier.pl/gielda/notowania/new-connect/NGGAMES/komunikaty

Pozytw taki że ma spółkę na giełdzie, jak nie zdejmą tego papieru to może będzie podobna historia jak na pgm, może stamtąd jakaś spółka córka wejdzie ci amunicję produkuje, a wtedy sky is the limit.
  • Re: I co dalej? Autor: ~PosiadaczNaHaku [31.0.23.*]
    No jak to co, 1gr.
    No nic, po ponad 5 latach na Spolce nadszedł czas realizacji straty...
  • Re: I co dalej? Autor: ~Hejter [5.173.225.*]
    Właśnie o to im chodzi, jakbyś miał przejąć pakiet kontrolny lub zmniejszył FF to sobie odpowiedz, że właśnie o to chodzi żeby zbić jak najniżej więc nie wiem czy wywalanie jest dobrym pomysłem. Ja potrzymam, a jak zleci na 1 gr to zapakuje pod korek haha
  • Re: I co dalej? Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    Nic nie zleci Polaczku
  • Re: I co dalej? Autor: ~KloacznyGonzo [188.33.248.*]
    Dnia 2024-04-28 o godz. 15:23 ~Hejter napisał(a):
    > Właśnie o to im chodzi, jakbyś miał przejąć pakiet kontrolny lub zmniejszył FF to sobie odpowiedz, że właśnie o to chodzi żeby zbić jak najniżej więc nie wiem czy wywalanie jest dobrym pomysłem. Ja potrzymam, a jak zleci na 1 gr to zapakuje pod korek haha

Ta, jasne... zapakujesz pod korek, a zrobią scalenie, dodrukują akcji i kurs zjedzie na 0,5gr albo niżej :) Nigdy nie jest tak tanio żeby nie mogło być taniej. Pisałem że wyjście z papieru po 6-7gr to była okazja bo jak zjedzie na grosz to można nabyć 6 razy więcej akcji ale leszcz nic nie kuma :)
  • Re: I co dalej? Autor: ~Titi [89.70.63.*]
    Potencjał czego? 100 tys euro za spółkę którą niby tyle lat się rozwijała? To taniej niż żabkę otworzyć
  • Re: I co dalej? Autor: ~Opos [89.70.63.*]
    W dodatku nic nie wyprostowane, wciąż pozostaje zadłużenie i marne przychody...
  • Re: I co dalej? Autor: pawelpablo [31.178.221.*]
    Ja tam się nie znam i prawdę mówiąc mam całkiem niezłą wtopę tutaj ale po komunikatach to chyba są na prostej ? 750k za ngd, za ponad 100k puścili pakiet przy debiucie ngd, 100k za przejęcie + oddłużenie prawie pół bańki to nie jest papier na czysto ?
    Jedyna nadzieja nas utracjuszy w tym, że nowy prezes zrobi porządek, wyznaczy nową ścieżkę (tutaj dobrym przykładem było to shockwork, finalnie weszli w militarkę, która jest na topie i mam nadzieję, że tutaj też coś takiego wymyślą) i jakoś tam się odbije od dna kiedyś.

I tak, zgadza się, przyznaję wszystkim co mówili, że tutaj nie ma nadziei na ten gamming - mieliście rację, czas pokazał, że strategia ngg nie wypaliła, a miały być góry i doliny.
    Przy okazji przepraszam również za mój niejednokrotny, niepoprawny optymizm we wpisach tutaj.
  • Re: I co dalej? Autor: ~MIDELEC [31.182.246.*]
    Pawelpablo,  przepraszać to powinien były prezes za wypisywanie głupot na "spotkaniach inwestorskich" na telegramie.  

Patrząc kto wszedł teraz do spółki to myślę, że jest duża szansa na spekulacyjny wystrzał w górę i to będzie moment na pożegnanie się z tym walorem.
[x]
MUNAR 0,00% 0,44 2025-10-17 16:35:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.