Pozytw taki że ma spółkę na giełdzie, jak nie zdejmą tego papieru to może będzie podobna historia jak na pgm, może stamtąd jakaś spółka córka wejdzie ci amunicję produkuje, a wtedy sky is the limit.
Właśnie o to im chodzi, jakbyś miał przejąć pakiet kontrolny lub zmniejszył FF to sobie odpowiedz, że właśnie o to chodzi żeby zbić jak najniżej więc nie wiem czy wywalanie jest dobrym pomysłem. Ja potrzymam, a jak zleci na 1 gr to zapakuje pod korek haha
Dnia 2024-04-28 o godz. 15:23 ~Hejter napisał(a): > Właśnie o to im chodzi, jakbyś miał przejąć pakiet kontrolny lub zmniejszył FF to sobie odpowiedz, że właśnie o to chodzi żeby zbić jak najniżej więc nie wiem czy wywalanie jest dobrym pomysłem. Ja potrzymam, a jak zleci na 1 gr to zapakuje pod korek haha
Ta, jasne... zapakujesz pod korek, a zrobią scalenie, dodrukują akcji i kurs zjedzie na 0,5gr albo niżej :) Nigdy nie jest tak tanio żeby nie mogło być taniej. Pisałem że wyjście z papieru po 6-7gr to była okazja bo jak zjedzie na grosz to można nabyć 6 razy więcej akcji ale leszcz nic nie kuma :)
Ja tam się nie znam i prawdę mówiąc mam całkiem niezłą wtopę tutaj ale po komunikatach to chyba są na prostej ? 750k za ngd, za ponad 100k puścili pakiet przy debiucie ngd, 100k za przejęcie + oddłużenie prawie pół bańki to nie jest papier na czysto ? Jedyna nadzieja nas utracjuszy w tym, że nowy prezes zrobi porządek, wyznaczy nową ścieżkę (tutaj dobrym przykładem było to shockwork, finalnie weszli w militarkę, która jest na topie i mam nadzieję, że tutaj też coś takiego wymyślą) i jakoś tam się odbije od dna kiedyś.
I tak, zgadza się, przyznaję wszystkim co mówili, że tutaj nie ma nadziei na ten gamming - mieliście rację, czas pokazał, że strategia ngg nie wypaliła, a miały być góry i doliny. Przy okazji przepraszam również za mój niejednokrotny, niepoprawny optymizm we wpisach tutaj.