• Ackje serii F sprzedam po 1.4 Autor: ~Smart [185.220.58.*]
    Hej krzykacze

Sprzedam akcje seriii F po 1.4 za sztuke - dla każdego wystarczy . Umowa od 10 000 akcji.Uprzedzam akcje nie beda jaszcze jakios czas notowane.
  • Re: Ackje serii F sprzedam po 1.4 Autor: ~GG [93.105.178.*]
    Już niedługo rynek zmierzy się z 1 mln za 1PLN
  • Re: Ackje serii F sprzedam po 1.4 Autor: ~Leon [172.56.47.*]
    Kupię wystaw w poniedziałek po 1.4 20 tys
  • Re: Ackje serii F sprzedam po 1.4 Autor: ~wrjk [79.185.109.*]
    Ależ się bidoki napinacie. Chcecie kupić po 1,4, no to wystawcie jak macie! Chętni się znajdą szybko.
  • Re: Ackje serii F sprzedam po 1.4 Autor: ~MarcinM [31.0.86.*]
    A ja wezmę 30000! Pozdro
  • Re: Ackje serii F sprzedam po 1.4 Autor: ~Prezes [89.64.36.*]
    Najpierw musisz je mieć…..żeby sprzedać
  • Re: Ackje serii F sprzedam po 1.4 Autor: ~Smart [79.184.239.*]
    No to właśnie pokazuje co wiecie - a raczej, że kompletnie nie macie pojęcia. Nie moę wystawić tych akcji bo one nie są nawet zarejestrowane w KRS. Nie wspominając juz o dopuszczeniu do obrotu na giełdzie. Możliwa jest tylko umowa cywilno prawna.
    i to tyle. A jak ktoś jest realnie zainteresowany - to poprosze email i będę gotowy spisać umowę.

Dlatego nie piszcie bzdur bo szkoda na to czasu...

Wystarczy konkretne info i kurs poszybuje w górę.

• Re: Ackje serii F sprzedam po 1.4 Autor: ~kc [178.217.249.*]
    akcje są objęte przez 5 osób i 1 prawną , ciekawe kto to jest ?, myślicie że oni nie mają akcji ?ile mogą sprzedać żeby nie przekroczyć progu po którym muszą komunikować o zbyciu ? a ile mają czasu na powiaoimienie?
  • Re: Ackje serii F sprzedam po 1.4 Autor: ~Leon [172.56.42.*]
    Jestem zainteresowany nadal poproszę o Twojego e-maila żebym mógł sprawdzić wiarygodność to co piszesz i z kim piszę
    A w drugą stronę zadam pytanie czy Prezes i zarząd przyznając akcje serii F osobą jak piszesz znalazłeś się wśród nich i Ty .a jest tylko kilka. tych osób....nie wierzył w rozwój firmy
    A może wierzył...
  • Re: Ackje serii F sprzedam po 1.4 Autor: ~Smart [79.184.239.*]
    Dnia 2024-04-29 o godz. 13:31 ~Leon napisał(a):
    > Jestem zainteresowany nadal poproszę o Twojego e-maila żebym mógł sprawdzić wiarygodność to co piszesz i z kim piszę
    > > A w drugą stronę zadam pytanie czy Prezes i zarząd przyznając akcje serii F osobą jak piszesz znalazłeś się wśród nich i Ty .a jest tylko kilka. tych osób....nie wierzył w rozwój firmy

No właśnie wierzył . A przed wszystkim ja wierzyłem i zainwestowałem w akcje nowej serii za 1 PLN jak były po 90 gr. Czyli kupiłem POWYŻEJ ceny rynkowej .Wiedząc , że spólka potrzebuje pieniedzy na rozwój. A ty krzykacze , że skandal itp. Do tej pory akcje nie sa zarejestrowane w KRS itp.
    Proponuję tym wszystkim "znawcom" ,"specjalistom" dokładne sprawdzenie co i jak, czytanie komunikatów . i nie wypisywanie bzdur. I Jesli ktoś uważa że to taki super biznes to odpowiadam - moge odsprzedac za 1.4 PLN - tylko liczcie się z tym , że akcje te moga jeszcze długo nie być notowane. AZostawcie maila to się skontaktuję
    A jak ktoś tak wierzy - to piszcie do zarządu. Na pewno zgodzi się wyemitoawać akcje za 3.3 PLN w większej ilości (czyli 10% powyżej ceny rynkowej )
    Bo wkurza mnie,że ktoś kupi akcje nie wiedząc czym się spólka zajmuje, jak wyglądają finanse, liczy na zysk 100 % w dwa dni. Ale nie wie o ryzykach itp. Albo nie czyta komunikatów albo ich zupełnie nie rozumie. ale jest specjalistoą od psycholoigii wairy i niewiary, wietrzy spiski i przekręty. Do Ciebie iał się zwrócić ? jak ? byłeś kiedyś na walnym?
    O co ci chodzi w tych wpisach. Akcje objęło 5 osób fizycznych i 1 prawna i jakoś nie widzę żeby wszyscy nagle chcieli te akcje sprzedać.
  • Re: Ackje serii F sprzedam po 1.4 Autor: ~Andy72 [185.56.247.*]
    Może coś się wydarzyło zdrowie, wyjazd z kraju że jest potrzebna gotówką ale obstawiam że to zwykła prowokacja bo to raczej niemożliwe
    Jak ktoś chce sprzedać akcje, to chyba powinien pisać o spółce dobrze, a nie odwrotnie.
  • Re: Ackje serii F sprzedam po 1.4 Autor: ~Reto [37.47.221.*]
    Ktoś Was wracam a Wy dajcie się jak małolat. Ale dobrze Wam pokazuje, że jesteście po prostu zwykłym krzykaczami
[x]
YOSHI 3,20% 2,58 2025-11-20 15:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.