Siedzą tu chyba tylko ci ktorzy juz dawno udupili i ci, ktorzy nie potrafią analizowac spolki,
Bo dlaczego tu mialoby rosnąć, jesli nigdy nie ma zadnych naganiajacych Espi, a przyzwoite raporty to tylko dropbne procenty na plus i nie ma co oczekiwac ze nagle zaczną zarabiac dziesiatki milionow
Dnia 2024-04-27 o godz. 03:33 ~dsds napisał(a): > Siedzą tu chyba tylko ci ktorzy juz dawno udupili i ci, ktorzy nie potrafią analizowac spolki, > > Bo dlaczego tu mialoby rosnąć, jesli nigdy nie ma zadnych naganiajacych Espi, a przyzwoite raporty to tylko dropbne procenty na plus i nie ma co oczekiwac ze nagle zaczną zarabiac dziesiatki milionow
Nie płacz chłopczyku, mama przytuli na dobranoc :-).
Dnia 2024-04-27 o godz. 22:05 cmpunk napisał(a): > Dnia 2024-04-27 o godz. 03:33 ~dsds napisał(a): > > Siedzą tu chyba tylko ci ktorzy juz dawno udupili i ci, ktorzy nie potrafią analizowac spolki, > > > > Bo dlaczego tu mialoby rosnąć, jesli nigdy nie ma zadnych naganiajacych Espi, a przyzwoite raporty to tylko dropbne procenty na plus i nie ma co oczekiwac ze nagle zaczną zarabiac dziesiatki milionow > > Nie płacz chłopczyku, mama przytuli na dobranoc :-).
wc**** 'naczelny' odpowiadaczu na snw , jest tak jak ci NIE RAZ już pisałem , ci co potrafią myśleć (samodzielnie) po przyjrzeniu się bliżej "walorowi" idą po rozum do głowy i przenoszą gdzieś indziej .
Ps. jak tam nocna zmiana ? do którek dziś/jutro warujesz ? , bo ja już idę do łóżka ( i nie będę odpowiadał)
Dnia 2024-04-27 o godz. 22:36 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2024-04-27 o godz. 22:05 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2024-04-27 o godz. 03:33 ~dsds napisał(a): > > > Siedzą tu chyba tylko ci ktorzy juz dawno udupili i ci, ktorzy nie potrafią analizowac spolki, > > > > > > Bo dlaczego tu mialoby rosnąć, jesli nigdy nie ma zadnych naganiajacych Espi, a przyzwoite raporty to tylko dropbne procenty na plus i nie ma co oczekiwac ze nagle zaczną zarabiac dziesiatki milionow > > > > Nie płacz chłopczyku, mama przytuli na dobranoc :-). > > wc**** > 'naczelny' odpowiadaczu na snw , jest tak jak ci NIE RAZ już pisałem , ci co potrafią myśleć (samodzielnie) po przyjrzeniu się bliżej "walorowi" idą po rozum do głowy i przenoszą gdzieś indziej . > > Ps. > jak tam nocna zmiana ? do którek dziś/jutro warujesz ? , bo ja już idę do łóżka ( i nie będę odpowiadał)
A nie śpisz już na ławeczce na skwerku? Jakiś awans?
Dnia 2024-04-27 o godz. 22:41 cmpunk napisał(a): > Dnia 2024-04-27 o godz. 22:36 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2024-04-27 o godz. 22:05 cmpunk napisał(a): > > > Dnia 2024-04-27 o godz. 03:33 ~dsds napisał(a): > > > > Siedzą tu chyba tylko ci ktorzy juz dawno udupili i ci, ktorzy nie potrafią analizowac spolki, > > > > > > > > Bo dlaczego tu mialoby rosnąć, jesli nigdy nie ma zadnych naganiajacych Espi, a przyzwoite raporty to tylko dropbne procenty na plus i nie ma co oczekiwac ze nagle zaczną zarabiac dziesiatki milionow > > > > > > Nie płacz chłopczyku, mama przytuli na dobranoc :-). > > > > wc**** > > 'naczelny' odpowiadaczu na snw , jest tak jak ci NIE RAZ już pisałem , ci co potrafią myśleć (samodzielnie) po przyjrzeniu się bliżej "walorowi" idą po rozum do głowy i przenoszą gdzieś indziej . > > > > Ps. > > jak tam nocna zmiana ? do którek dziś/jutro warujesz ? , bo ja już idę do łóżka ( i nie będę odpowiadał) > > A nie śpisz już na ławeczce na skwerku? Jakiś awans? >
Aleee szybki BIL z naszego wc****, chyba ci sie nudzi na wartowni ? kiedy obchód???
A humor po ostatnich MEGA wzrostach , można boli zrywać jak sie ciebie czyta (do poduszki) nie chyba zasnę z wrażenia do 1:00 co najmniej
Dnia 2024-04-27 o godz. 22:50 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2024-04-27 o godz. 22:41 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2024-04-27 o godz. 22:36 ~J-23 napisał(a): > > > Dnia 2024-04-27 o godz. 22:05 cmpunk napisał(a): > > > > Dnia 2024-04-27 o godz. 03:33 ~dsds napisał(a): > > > > > Siedzą tu chyba tylko ci ktorzy juz dawno udupili i ci, ktorzy nie potrafią analizowac spolki, > > > > > > > > > > Bo dlaczego tu mialoby rosnąć, jesli nigdy nie ma zadnych naganiajacych Espi, a przyzwoite raporty to tylko dropbne procenty na plus i nie ma co oczekiwac ze nagle zaczną zarabiac dziesiatki milionow > > > > > > > > Nie płacz chłopczyku, mama przytuli na dobranoc :-). > > > > > > wc**** > > > 'naczelny' odpowiadaczu na snw , jest tak jak ci NIE RAZ już pisałem , ci co potrafią myśleć (samodzielnie) po przyjrzeniu się bliżej "walorowi" idą po rozum do głowy i przenoszą gdzieś indziej . > > > > > > Ps. > > > jak tam nocna zmiana ? do którek dziś/jutro warujesz ? , bo ja już idę do łóżka ( i nie będę odpowiadał) > > > > A nie śpisz już na ławeczce na skwerku? Jakiś awans? > > > > Aleee > szybki BIL z naszego wc****, chyba ci sie nudzi na wartowni ? kiedy obchód??? > > A humor po ostatnich MEGA wzrostach , można boli zrywać jak sie ciebie czyta (do poduszki) nie chyba zasnę z wrażenia do 1:00 co najmniej > > HAHAHHHHHAhahahahahaha >
Masz tu bejkę na dobranoc, może szybciej uśniesz: https://ebd.cda.pl/620x368/854675d3