• Nie ma czego szukac w tej spolce Autor: ~dsds [193.192.177.*]
    Siedzą tu chyba tylko ci ktorzy juz dawno udupili i ci, ktorzy nie potrafią analizowac spolki,

Bo dlaczego tu mialoby rosnąć, jesli nigdy nie ma zadnych naganiajacych Espi, a przyzwoite raporty to tylko dropbne procenty na plus i nie ma co oczekiwac ze nagle zaczną zarabiac dziesiatki milionow
  • Re: Nie ma czego szukac w tej spolce Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2024-04-27 o godz. 03:33 ~dsds napisał(a):
    > Siedzą tu chyba tylko ci ktorzy juz dawno udupili i ci, ktorzy nie potrafią analizowac spolki,
    >
    > Bo dlaczego tu mialoby rosnąć, jesli nigdy nie ma zadnych naganiajacych Espi, a przyzwoite raporty to tylko dropbne procenty na plus i nie ma co oczekiwac ze nagle zaczną zarabiac dziesiatki milionow

Nie płacz chłopczyku, mama przytuli na dobranoc :-).
  • Re: Nie ma czego szukac w tej spolce Autor: ~J-23 [31.61.237.*]
    Dnia 2024-04-27 o godz. 22:05 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2024-04-27 o godz. 03:33 ~dsds napisał(a):
    > > Siedzą tu chyba tylko ci ktorzy juz dawno udupili i ci, ktorzy nie potrafią analizowac spolki,
    > >
    > > Bo dlaczego tu mialoby rosnąć, jesli nigdy nie ma zadnych naganiajacych Espi, a przyzwoite raporty to tylko dropbne procenty na plus i nie ma co oczekiwac ze nagle zaczną zarabiac dziesiatki milionow
    >
    > Nie płacz chłopczyku, mama przytuli na dobranoc :-).

wc****
    'naczelny' odpowiadaczu na snw , jest tak jak ci NIE RAZ już pisałem , ci co potrafią myśleć (samodzielnie) po przyjrzeniu się bliżej "walorowi" idą po rozum do głowy i przenoszą gdzieś indziej .

Ps.
    jak tam nocna zmiana ? do którek dziś/jutro warujesz ? , bo ja już idę do łóżka ( i nie będę odpowiadał)
    Dnia 2024-04-27 o godz. 22:36 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2024-04-27 o godz. 22:05 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2024-04-27 o godz. 03:33 ~dsds napisał(a):
    > > > Siedzą tu chyba tylko ci ktorzy juz dawno udupili i ci, ktorzy nie potrafią analizowac spolki,
    > > >
    > > > Bo dlaczego tu mialoby rosnąć, jesli nigdy nie ma zadnych naganiajacych Espi, a przyzwoite raporty to tylko dropbne procenty na plus i nie ma co oczekiwac ze nagle zaczną zarabiac dziesiatki milionow
    > >
    > > Nie płacz chłopczyku, mama przytuli na dobranoc :-).
    >
    > wc****
    > 'naczelny' odpowiadaczu na snw , jest tak jak ci NIE RAZ już pisałem , ci co potrafią myśleć (samodzielnie) po przyjrzeniu się bliżej "walorowi" idą po rozum do głowy i przenoszą gdzieś indziej .
    >
    > Ps.
    > jak tam nocna zmiana ? do którek dziś/jutro warujesz ? , bo ja już idę do łóżka ( i nie będę odpowiadał)

A nie śpisz już na ławeczce na skwerku? Jakiś awans?

• Re: Nie ma czego szukac w tej spolce Autor: ~J-23 [31.61.237.*]
    Dnia 2024-04-27 o godz. 22:41 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2024-04-27 o godz. 22:36 ~J-23 napisał(a):
    > > Dnia 2024-04-27 o godz. 22:05 cmpunk napisał(a):
    > > > Dnia 2024-04-27 o godz. 03:33 ~dsds napisał(a):
    > > > > Siedzą tu chyba tylko ci ktorzy juz dawno udupili i ci, ktorzy nie potrafią analizowac spolki,
    > > > >
    > > > > Bo dlaczego tu mialoby rosnąć, jesli nigdy nie ma zadnych naganiajacych Espi, a przyzwoite raporty to tylko dropbne procenty na plus i nie ma co oczekiwac ze nagle zaczną zarabiac dziesiatki milionow
    > > >
    > > > Nie płacz chłopczyku, mama przytuli na dobranoc :-).
    > >
    > > wc****
    > > 'naczelny' odpowiadaczu na snw , jest tak jak ci NIE RAZ już pisałem , ci co potrafią myśleć (samodzielnie) po przyjrzeniu się bliżej "walorowi" idą po rozum do głowy i przenoszą gdzieś indziej .
    > >
    > > Ps.
    > > jak tam nocna zmiana ? do którek dziś/jutro warujesz ? , bo ja już idę do łóżka ( i nie będę odpowiadał)
    >
    > A nie śpisz już na ławeczce na skwerku? Jakiś awans?
    >

Aleee
    szybki BIL z naszego wc****, chyba ci sie nudzi na wartowni ? kiedy obchód???

A humor po ostatnich MEGA wzrostach , można boli zrywać jak sie ciebie czyta (do poduszki) nie chyba zasnę z wrażenia do 1:00 co najmniej

HAHAHHHHHAhahahahahaha

Dnia 2024-04-27 o godz. 22:50 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2024-04-27 o godz. 22:41 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2024-04-27 o godz. 22:36 ~J-23 napisał(a):
    > > > Dnia 2024-04-27 o godz. 22:05 cmpunk napisał(a):
    > > > > Dnia 2024-04-27 o godz. 03:33 ~dsds napisał(a):
    > > > > > Siedzą tu chyba tylko ci ktorzy juz dawno udupili i ci, ktorzy nie potrafią analizowac spolki,
    > > > > >
    > > > > > Bo dlaczego tu mialoby rosnąć, jesli nigdy nie ma zadnych naganiajacych Espi, a przyzwoite raporty to tylko dropbne procenty na plus i nie ma co oczekiwac ze nagle zaczną zarabiac dziesiatki milionow
    > > > >
    > > > > Nie płacz chłopczyku, mama przytuli na dobranoc :-).
    > > >
    > > > wc****
    > > > 'naczelny' odpowiadaczu na snw , jest tak jak ci NIE RAZ już pisałem , ci co potrafią myśleć (samodzielnie) po przyjrzeniu się bliżej "walorowi" idą po rozum do głowy i przenoszą gdzieś indziej .
    > > >
    > > > Ps.
    > > > jak tam nocna zmiana ? do którek dziś/jutro warujesz ? , bo ja już idę do łóżka ( i nie będę odpowiadał)
    > >
    > > A nie śpisz już na ławeczce na skwerku? Jakiś awans?
    > >
    >
    > Aleee
    > szybki BIL z naszego wc****, chyba ci sie nudzi na wartowni ? kiedy obchód???
    >
    > A humor po ostatnich MEGA wzrostach , można boli zrywać jak sie ciebie czyta (do poduszki) nie chyba zasnę z wrażenia do 1:00 co najmniej
    >
    > HAHAHHHHHAhahahahahaha
    >

Masz tu bejkę na dobranoc, może szybciej uśniesz:
    https://ebd.cda.pl/620x368/854675d3

• Re: Nie ma czego szukac w tej spolce Autor: ~sf [89.64.41.*]
    Prosimy o 1,5% dla:
    KRS 0000 303 590
    MAJA GRABOWSKA [240-240]
    Dziękuję za życzliwość :)
[x]
SANWIL -1,20% 1,24 2025-12-22 14:57:00