• Na co i po co Autor: ~Suziquatro [46.112.78.*]
    Tutaj skomlenie,jak z waszych wypowiedzi wynika,że to wywłoka jest, nikt już tego z ulicy nie kupuje,a jeśli spółka ma szansę się podnieść,to i tak wy jej nie odkupicie,czym się teraz zajmuje jak linia do mocowania fotowoltaiki sprzedana? ciastka już pieką,czy prezes lata po Ukrainie szukać niewypałów?A wiem... pewnie będzie grana,pod nowe info,może jakiś nowy inwestor z krainy Oz.
  • Re: Na co i po co Autor: ~Vincent [84.205.172.*]
    Nie masz bladego pojęcia o działalności spki. Tylko żal leszcza, że oddał i myślenie życzeniowe, cze spadnie. Tymczasem nie spada, mało tego ktoś metodycznie odbiera nawet kilka k akcji od leszczy jak ty.
    Dzisiaj korekta raportu o istotnym zmniejszeniu zobowiązań OZE i koncentracji na rozwoju działalności spółek w grupie z bogatym wekslem inwestycyjnym na prawie 6 mln po sprzedaży OZE Energia.
    Sprzedajcie dalej leszcze, szybciej zrobimy 2 pln, potem droga otwarta do wzrostów.
    Ja czekam też z kasą i palcem na e ter gdyby pyry chciały postraszyć jakimś zarzutem. Skubaniec po kilka k mnie nie bawi:)
  • Re: Na co i po co Autor: ~Doc [37.248.215.*]
    Hahahaha, 2 zł ,5 zl, bajki mchu i paproci. Czekajcie do 2029 roku. Co za goście, hahahahaha.
  • Re: Na co i po co Autor: ~Kubek [89.205.138.*]
    Nie zdziw się
  • Re: Na co i po co Autor: ~Doc [37.248.215.*]
    Zostaliście z niczym. Jakie spółki zależne? Zobacz jakie one mają obroty. Masz jak byk w raporcie napisane jak będą wyglądały od teraz wyniki finansowe tej spółki. Istotne się zmniejsza. Hahahaha
[x]
OZECAPITAL 0,00% 0,45 2026-04-13 16:11:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.