Dnia 2024-04-27 o godz. 08:46 ~Dragon napisał(a): > https://www.stockwatch.pl/gpw/kci,notowania,wskazniki.aspx > > > > Zaktualizowane wskaźniki c/z 3,11 c/wk0,16 > > > > Wskaźniki Grahama 0,47!!! Skrajne niedowartościowanie. Nie ma takich spółek na rynku. > > > > Miłego weekendu!
Nie ma takich spółek na rynku, ale nie ma też takiego Zarządu jak tu. Ale coś się jakby zaczyna zmieniać. Może to będzie w końcu normalna spółka jak inne?>?>?>?>?>?>?
Naiwny trochę jesteś ze coś się zmieni ja Ci mówie ze nic sie nie zmieni i wzrostów też nie będzie, strategia inwestycyjna i cel to zdjęcie spółki z giełdy w odpowiednim momęcie i dla tego kurs jest i bedzie kontrolowany do samego końca, coś mi tu smierdzi od jakiegoś czasu i możecie sie obudzić z reką w nocniku, czekam co tu sie wydarzy w najbliższym czasie, nawet Pan Szczesny ostatnie wpisy na stronie ma z czerwca ubiegłego roku już nie jest tak zaangażowany jak wcześniej, wzrost kursu= zmiana struktury akcjonariatu w przeciwnym razie nie zarobicie ani grosza
Z Kemelem to jest zupełnie inna historia. Tam wyemitowano 216 milionów nowych akcji, przez co doszło do obniżenia ich wartości. W przypadku KCI nie wiem czy można by ogłosić wezwanie np. po C/WK = 0,16 ?>?>?>?>?>?>?>?
Buhahahaha. Możesz nieograniczenie skupować przed złotówką. Tu nie będzie już złotówki. Słuchaj naganiacza dragona to w zimie w sandałach będziesz chodzić
c/z masz 2,50 na bankierze i c/wk na 0,16. Także wszystko dobrze policzone. Ciekawe czasy na giełdzie. To już powinno chodzić po min 4 -6 złociszy. Jak jeszcze urealnią prawdziwy majątek, to będzie znacznie więcej. Jak wiemy robimy w ostatnich latach sporo odpisów, to czas będzie je rozwiązać. Niedługo monetyzacja Eco Estrela (podpisywanie umów) I pytanie co z Alvernia Planet? Może wpuszcza też znacznego gracza do rozwoju projektu. Wszystko idzie w pięknym kierunku tylko nie kurs. Grzesiu, ocknij się w końcu i zacznij doceniać akcjonariuszy. W biznesie liczy się kultura, czas ją pokazać