Autor: ~Sunexix [212.180.162.*] 2024-04-26 11:42 Opublikowano przy kursie: 11,36 zł , zmiana od tamtej pory: -9,15% Nowe info - będzie tylko lepiej :) Co by nie mówić to spełniają obiecane transakcje. _________________________________________________________________ 1. Jesteś NR. w kategorii KABARET Dlaczego:? Piszesz o nowym info, ale nie piszesz o co chodzi. Natomiast twierdzisz, że będzie tylko tylko lepiej. Od czasu publikacji twojego postu wycena spadłą o 9,15%. BRAWO TY !!!!
Moim zdaniem 7 tutaj nie zobaczymy, chyba że drugi kwartał będzie tak słaby jak pierwszy, a na to się nie zanosi. W komentarzu do wyników było stwierdzenie, że widać zwiększone zainteresowanie pompami, aczkolwiek nie tak duże jak tego oczekują. Wnioskuję, że jest poprawa, ale ze względu na opóźnienia w dotacjach zwiększona sprzedarz nastąpi w drugiej połowie roku. Reasumując drugi kwartał może być w okolicach zera lub nawet małej straty, ale to dałoby już jakiś punkt odniesienia co do kierunku, w którym podążymy. Także do sierpnia, września raczej będzie tutaj spokojnie, większych ruchów bym się nie spodziewał, ale to są tylko moje przypuszczenia.
wielu tu takich, którzy martwia sie o moje akcje, jestem przekonany, że najgorsze jest za nami po wynikach szału nie ma, ciekawe, że armagedonu nie było, pytanie do adwersarza sunexix ` wiatra, po ile sie ustawiłeś,po ` 7 jak Karolina, czy jeszcze niżej, jak niejaki ~Pawełek pobożne zyczenia, powodzenia, odrobinę wiarygodności wykazujcie choc odrobinę, nie jak Wasz idol Tusk, zmieńcie wzorce, na klamstwie nie da sie budować przyszłości,
jestem na Sunex od dawna pamietam emisje, pamietam kurs po 7zl. po 3zł. i wiem, że da sowicie zarobić, jednym juz w zeszłym roku dała po 1000% zysku
Mniej pij, albo bierz połowę. Wiatr przewidział to rok temu, a nie jak ty dzieciaku Przecież to proste, będą wyniki, będzie zysk akcji pójdą do góry. A teraz jak pisał ze_non ciała pewnie do 3q.
Średnia długość życia na świecie wzrośnie, ale czy to dobrze?
Stanie się to pomimo zagrożeń geopolitycznych, metabolicznych i środowiskowych. Ludzie będą żyć dłużej, ale większą liczbę lat spędzą w złym stanie zdrowia.
Akcje tej spółki będzie można kupić taniej, znacznie taniej niż 10 zł. Obstawiam przedział 5-7zl. Ten rok to strata i to spora. Do tego emisja akcji uważam że kurs jest teraz podtrzymywany przez prezesa który sprzedali akcje po 12zl naiwnym. Niestety ten rok jest stracony. Ludzie prędzej czy później się przekonają ze nie ma sensu tu siedzieć zwłaszcza ma rosnącej giełdzie. Nad powrotem na dunex można się zastanawiać za 4-6 mcy w zależności od tego jaki będzie kurs i kierunek rozwoju oze w europie
Na giełdzie kupuje się przyszłość spółki a nie teraźniejszość. Inaczej nie zarobisz. Widać, że spółka chce rozwoju stąd odejście od najmów i inwestycje we własny majątek. Jest to podejście rozsądne z perspektywą redukcji kosztów własnych, tym samym zwiększenie zysków. Pozdrawiam.
Zaczyna się nadmierne inwestowanie, pożyczki, kredyty, w konsekwencji , niższe marżę . I brak realnego biznes planu, gdy nie widać zwiększonego zainteresowania odbiorców ich produktami. Teraz wodór i pojemniki. Cudo....