• Wyniki w mojej ocenie Autor: ~Jaj [83.6.179.*]
    Oceniam na bardzo dobre.
    Solidny wzrost r/r. Jeszcze zobaczycie, że bez DHL będą równe lub wyższe, niż z nim. Dodatkowo ekspansja w zagranicę, gdzie marże będą znacznie wyższe. Kolejna rzecz - w wynikach za ten kwartał będzie widać, że koszty z PP już są za nami - zysk wyniesie ok 3-4mln za Q1 w mojej ocenie. Za 1 kwartał, przy kapitalizacji 30mln złotych...
  • Re: Wyniki w mojej ocenie Autor: ~nowy [41.79.122.*]
    w momej ocenie naganiaja wszedzie w chey zeby upchnac ulicy akcje ktore btali po 10gr to oplacili trolow naganiaczy na bankierze i teraz maja nadzieje ze po wyjsc glownego kontrachenta nie zostana z niczym, ja tam bym uwazal co to siedzieje i byl mega ostrozny przy takim naganianiu desperackim, ale spokojnie bede co 2h przypominal i dbal o wasze pieniazki bo z tymi naganiaczemi nie mzona inaczej... ratujcie kapital...
  • Re: Wyniki w mojej ocenie Autor: ~Cesar [5.173.162.*]
    A możesz mi napisać kto i kiedy brał akcje po 10gr ?
  • Re: Wyniki w mojej ocenie Autor: ~nowy [41.79.122.*]
    A jak była wartość nominalna przy emisji? Tu widać tylko skowoyt naganiających bankrotow na spółkę która straciła głównego kontrahenta i chcą gdzieś akcje upchnąć. Na normalne spółki tak się nie nagania na innych forach a tu wyraźna panika…
[x]
POINTPACK 0,00% 13,90 2026-05-29 14:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.