No to od jutra jazda! A to dopiero początek dobrych wiadomości nie wiem skąd on ma dojścia do tych informacji często poufnych ale ma ekstra jutro widły górne
naprawde ciezko mnie zadziwic ale bazarowa bajerka goscia co zalozyl ten watek to majstersztyk malomiasteczkowego bazarowego cwaniaczka kupi pani swiezutka ta cielecinka i reklamowka gratis jakie muchy lataja rano bita przeciez padliny by nie jadly sam soltys kupil 5 kg. Jak duzo pustej przestrzeni trzeba miec miedzy uszami coby wierzyc ze taki belkocik moze sklonic kogos do decyzji inwestycyjnych
Z ObserwatoRa naganianem to jest tak że on na wielu forach informuje że wchodzić będzie w walor przeważnie jest wtedy dołek on pisze o spodziewanych infach spostrzeżeniach i analizie i tym się dzieli to fakt #1
Fakt #2 jest taki że przez to naganianie kurs spada jakieś 10-20% może taki jest cel?
Fakt #3 jest taki ze następnie spółka rośnie przeważnie kilkaset procent jak Asbis to nawet ponad 1000% jak polecał przy 2,5 chyba GreenX po 5gr była cofka na 45gr a potem dzida na 3 zł ostatnio Rank Progress też 1,5 a jest chyba 4…przykładów wiele oprócz oczywiście tych lipnych spółek gdzie podszywają się pod obserwatora.
Dla mnie jego obecność jest tylko na plus ma nosa do walorów i to fakt #4