Widzę , że mamy tu bardzo podzielone towarzystwo - dlatego też mam dla Was propozycje . Tym co nie groźne skoki ceny naszego walorku i cały czas zbierają nic proponowac nie trzeba ale spora część dość nerwowo reaguje na każdy jeden grosik a inni boją się kupić dlatego też pomyślcie nad takim rozwiązaniem ... Zamiast liczyć na duże krótko terminowe zyski przy zbyt dużym dla Was stopniu ryzyka , zredukujcie bez paniki w odpowiednim momencie ilość V V w Waszych portfelach do powiedzmy 10 000 papierków i zapomnijcie na dłuższy czas o tej inwestycji. Przy takich kwotach zniknie niepokój i marudzenie na forach a jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to przy minimalnym nakładzie finansowym i emocjonalnym będziecie może kiedyś "bogaci" A my dalej bedziemy grać swoje . Firma w prawdzie jest młoda , ale działa w obiecującej branży - prawie nie dotkniętej kryzysem czy opcjami , tak więc potencjał wzrostów jest duży a ryzyko ew. bankrutcwa nie większe niż na innych papierkach gdzie mają milionowe straty i firmy z tradycjami .
firma ma sie zajmowac reklamami a wiemy ze inne firmy w czasie zlej koniunktury redukuja wydatki na reklame. firma nie istnieje na rynku bo nie ma pieniedzy. Knkurencja ATM Grupa chyba nic dodac nic ujac
Nie przesadzaj , reklama to tylko część działalności V V a zlecenia i kontrakty dostaje ten kto ma lepsze znajoności i ceny . ATM ma swoją pozycje na rynku a ich produkcje nie mają nic wspólnego z 3D czy animcjami komputerowymi . Świetle ogólno dostępnych informacji nie wszyscy wiedzą jakie są prawdziwe intencje V V , ale zapewniam Was że warto tutaj zainwestować i do tego godziwie zarobić !
ceny: chce dorownac wielkim studiom, stosujac niskie ceny, one nie pokryja kosztow. Znajomosci: zartujesz? chce dorownac choc to nierealne wielkim studoiom po przez znajomosci. To nie te czasy Panowie. projekt potrzebuje duzego kapitalu, nie ma go.
Ja chyba zbiorę tyle ze 100k (chciwość chcę mieć 10x) i zapomnę że mam na jakiś czas. Myślę że inwestycja warta zachodu ryzyko utraty części majątku - małe i akceptowalne. A radość może być spora. Czy warto? Każdy musi odpowiedzieć sobie sam.
Aż się boję co będzie gdy Twoja świadomość dojrzeje do racjonalnego myślenia, chyba lidera zakupów będziemy mieli. Przyznam szczerze, że na 0,12 nie liczyłem, gdyby jeszcze ktoś zechciał dostawić, może włączy mi się większa chciwość. Trochę może rozumiem Tych co brali poniżej 0.10, a pozostali nie szkoda?
Aleś ty upierdliwy. Zrzędzisz jak stara baba. Człowieku daj żyć, zajmij się czymś, bo Ci życie upłynie na pisaniu pierdół. Chyba, że masz tylko takie hobby, to współczuję.
Najlepsza taktyka na tego typu spółki to kupno kilku małych pakietów przy minimach , większy pakiet z dobrą średnią odkładamy np. do końca roku ze zdefiniowanym zleceniem sprzedaży za kwote jaka nas interesuje .
Kupujemy np. 30000 szt 0.10gr , 30000 - 0.09 i 30000 szt po 0.08 . Pakiet ze średnią 0.09 wystawiamy do sprzedania do końca roku za 0,18 i zapominamy o spółce .
Im dłuższy horyzont czasowy tym wyższe zlecenie sprzedaży. Nie zaglądamy codziennie i nie denerwujemy się przy chwilowych spadkach , gdyż w takiej chwili można w emocjach zrobić jakiś nerwowy krok .
Kwota jaką inwestujemy musi byc proporcjonalna do naszego portfela i stopnia akceptacji ryzyka lecz nie wiecej niż 10% kapitału inwestycyjnego w jedną spólke .