W zeszłym roku dowieźli wszystko co było ogłoszone w planach w raporcie rocznym za 2022. Ekipa jest wiarygodna a spółka dobrze przędzie. Będzie z tego pieniądz.
Myślę że idziemy do przodu. Plan ok. Powinien dać duże zyski i podnieś kurs na jakie poziomy ? Czas pokaże.
Obecnie mam 200 000 akcji. Myślę że inwestycja w firmę 3RGames jest dobrą inwestycją. Pozdrawiam wytrwałych akcjonariuszy.
Na Long jasne. Ale te leszcze co wieszczyly jakiś mega raport okazały się zwykłymi naganiaczami. Raport jest cienki jeśli chodzi o kasę. Przepływy ledwo na plus. No i ta emisja po 10gr....
Ale to słuchasz leszczy czy chcesz kręcić kółka? Jak kółka to idź sa SimFabric, tam produkują pełno espi bez pokrycia i sobie kręć kolarzu. Tu jest zdrowa spółka bez długów, zarabia na siebie, ma mocnego akcjonariusza i zaraz zamiast jednej gry będą mieć cztery. A wyniki szacunkowe za 2023 spółka podawała już kilka miesięcy temu, w tym szacowany zysk 2.1 mln, zarzucanie komuć naganiania pod raport jest śmieszne. Czytaj espi a nie forum bankiera
Zgoda. Inny temat: porównajcie sobie 3rg i Less. Ten sam główny akcjonariusz. I cóż za koincydencja, jeśli chodzi o poczynania... Tu i tam działa ta sama ekipa!!! Patrząc na akcjonariat - tam też kurs niebawem zacznie rosnąć.
Less... haha dobre :) od 2017 co rok strata (81, 23, 6, 5, 7, 17, 12 mln). Zgadzam się, spółka przed wybiciem ostro w dół :) 129mln akcji, kapitalizacja 30mln. Wygląda tak jak by zwijali biznes, spadek aktywów, zapasów, środków pieniężnych.
W moim wpisie nawet Tobie nie odpowiadałem, więc jak mogłem proponować Ci kupno Simfabric? O Simfabric pisał kto inny - sprawdź to sobie, zanim coś napiszesz. Wychodzi więc na to, że sam jesteś NIEPOWAŻNYM GOŚCIEM.