• Ta spółka jeszcze żyje ?????? Autor: ~Smolny [188.146.251.*]
    Myślałem że już wykopali śmiecia. Podobno dużo kasy leszcze tutaj wpakowali i wiszą powyżej 1 zł . Szkoda / nauczka na przyszłość.
  • Re: Ta spółka jeszcze żyje ?????? Autor: ~Dariusz [37.225.73.*]
    Mam tu wpakowane ponad 200 tyś pln nie oddam poniżej 1 pln czekamy
  • Re: Ta spółka jeszcze żyje ?????? Autor: ~haha [80.208.3.*]
    Szukaj wygodnej pętelki i zacisznego miejsca w lesie haha
  • Re: Ta spółka jeszcze żyje ?????? Autor: ~xxx [78.30.103.*]
    oj , bracie to tu nie jeden musi szukać ,, wygodnej pętelki ,, ja również , mam pokaźny pakiet obecnie na stracie ale śpię spokojnie uwierz mi , przeżyłem 014 to przeżyję jeszcze raz jak będzie trzeba , a jak będzie okazja dokupić na 020 lub niżej to chętnie dokupię , niby już nie mogę ale na wszystko znajdą się sposoby , uwierz mi że takie wpisy jak Twój bardzo mnie podbudowują ;)) pewnie kisisz akcje i chcesz po taniości dobrać bo wiesz co się tu będzie działo , życzę powodzenia i pozdrawiam , czekaj na lewo aż ktoś Ci nasypie prócz samego siebie ;0
  • Re: Ta spółka jeszcze żyje - i to jak!! Autor: ~bluey [188.147.0.*]
    arkusz się gotuje codziennie, próby tanimi sztuczkami wyciągnięcia akcji nieudane.
    Akcje w silnych rękach, każdy pakuje co tylko skapnie przy niewydolnych próbach odbioru.
    Średniaki kończą już próby bo stracili sporo akcji.
    Czekamy na wodzireja który rozhuśta tą imprezę. A każdy kto potrafi łączyć kropki wie co tu się będzie działo.
  • Re: Ta spółka jeszcze żyje - i to jak!! Autor: ~xxx [78.30.103.*]
    spokojnie nie tak szybko , tu muszą się pewne sprawy ułożyć a to nie miesiąc ani dwa , ale jak się ułożą to poziom zakupu diametralnie się zmieni , blok z prawej to blok grubego kurs musi się trzymać w okolicy 035 pod emisję dla banku nie ma co się kopać z koniem , a ulica tu nic nie kupi jak nie zna sytuacji , sam bym nic nie kupił nie znając szczegółów . gram tu od ponad 2 lata więc mało mi tu co obce , połączcie co tu się dzieje w zarządzie od ponad roku i z kim gramy teraz a zkim już nie i jakich można się doszukać pozytywów a jakich negatywów . nie piszę więcej bo tu i tak papier zaparkowany prawie na 100% , teraz tylko czekać!!! , al jak ktoś spłoszony to czas oddać !!!! akcje są liczone jako bezcenne w obecnej cenie , ale można starego uszczuplić o pewną ilość na niskim poziomie jak ktoś chce coś zebrać , będzie tracił swoje by utrzymać kurs w okolicy 030 -036 , myśli że jest mądrzejszy niż inni , będzie przednia gra na tym walorze ZAPEWNIAM
[x]
EMONT 0,00% 0,70 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.