O której spółce piszecie dywidenda 30% wzrosty 200 lub 100%, może ja bym też wszedł ?
Bo przecież takie cuda, to nie na Lubelszczyźnie tzn. lubelskim pseudoholdingu ,....
Dnia 2024-05-09 o godz. 15:58 ~Dan napisał(a): > Pociągną, wskaźniki ma rewelacyjne, już zaczynają pogrywać, będzie dobrze w tym roku, widać, że ktoś ma już dostęp do wyników za 1 kw.
TAK,TAK, tak
wskaźniki ( wk/c; RSI; "wstęgi" ; "młoty"; świeczki itp) 'zawsze' były tu "REWELACYJNE"
A 1 dniowe, a nawet 1/2 sesyjne posbitki , to ostatnio specjalność lubelskiego "holdingu"
Tutaj wystarczy kilkadziesiat tysiecy zlotych by podciagnac kurs o co najmniej 15 % ale to co dzis obserwowalem to ktos chce kupic nizej .Aaa ....., moze i ja sie skusze pare szt podkupic . Byle tylko nie za drogo bo nie lubie przeplacac . Ale co najmniej zaczne sie baczniej przygladac poczynaniom tutejszych inwestorow .
Gdyby policzyć akcje WIKANY to dalsze ponad 50 groszy na akcję, a o pożyczkach nie wspomnę.
Plus rzeczywiście zysk 30 groszy na akcję.
Co tu więcej pisać
Należy tylko ździebko pomyśleć
jak tam chłopoczki, pomyśleli za wczasu, żeby na ostatniej podbitce wyjść z gniota i wejść w lubą ??? czy dalej czarujecie razem z naganiaczem firmowym cempkiem ?
Ja już ze 100 razy co najmniej pisałem że każda podbitka naprawdę każda jest okazją do zmiany zmiany i do zarobienia czegoś No ale mało kto się chyba słucha Dzięki pozdrawiam
Dnia 2024-05-16 o godz. 17:15 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2024-05-16 o godz. 10:34 ~Wdzięczny napisał(a): > > Co my tutaj byśmy bez ciebie zrobili ??? > > HAHAHAHhahhahahaaaaaaaa > zróbcie w końcu COŚ dla siebie sami i ,.... wywalcie To - to na najbliższej podbitce
Scettuś, już niedługo będziesz mógł kupić sobie mieszkanko od Wikany w Wawie :-). Lepiej zamartw się o siebie, bo już 4 razy ugryzł ciebie egzotyczny kleszcz x-D.
Dnia 2024-05-16 o godz. 22:03 cmpunk napisał(a): > Dnia 2024-05-16 o godz. 17:15 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2024-05-16 o godz. 10:34 ~Wdzięczny napisał(a): > > > Co my tutaj byśmy bez ciebie zrobili ??? > > > > HAHAHAHhahhahahaaaaaaaa > > zróbcie w końcu COŚ dla siebie sami i ,.... wywalcie To - to na najbliższej podbitce > > Scettuś, już niedługo będziesz mógł kupić sobie mieszkanko od Wikany w Wawie :-). > Lepiej zamartw się o siebie, bo już 4 razy ugryzł ciebie egzotyczny kleszcz x-D.
Dobrze piszesz wc**** będę mógł kupić i nie koniecznie mieszkanie , bo zarabiam na innych papierach A ty z "inwestycji" (już 18/19 letnich ) w lubelski tzw. hoilding nie kupisz nawet namiotu z Eco-bakteriobójczej skóry wyprodukowanej w lubelskim "holdzie"
Ps. widzę , że znalazłeś jeszcze jedno, nowe zastosowanie ( KLESZCZE) dla 'wynalazku' (szt. skóry) rodem z lubelskiego holdu I tak jak w poprzednich twoich 'przemyśleniach' np. służba zdrowia, armia, NASA itp SUKCES GWARANTOWANY , a kurs wystrzeli do (razem z NASA ) nieba
Dnia 2024-05-11 o godz. 21:26 ~Bodrzi napisał(a): > Gdyby policzyć akcje WIKANY to dalsze ponad 50 groszy na akcję, a o pożyczkach nie wspomnę. > > Plus rzeczywiście zysk 30 groszy na akcję. > > Co tu więcej pisać > > Należy tylko ździebko pomyśleć
Już niedługo Panowie: https://narodowekleszczobranie.pl/pl