Jeżeli mówicie ze jest tak dobrze to dlaczego jest tak złe Chyba widzimy coś innego Uczono mnie ze giełda pokazuje przyszlosc Może się mylę a dewidenda ----0ostawiam iż będzie 30 gr ?
Mimo odpisów uważam że w tym roku powinni coś wypłacić. Akcjonariuszom należy się to jak psu buda. Tym bardziej, że nawet przez wszytkie te lata ponoszenia kosztów inwestycji wykazywali zawsze dodatni wynik netto. Jak będzie pewnie się niedlugo przekonamy zarząd powinien niedługo wydać rekomendacje.
Czy po rozliczeniu nowej linii produkcyjnej z NCBiR znowu wzrośnie wartość księgowa spółki? To by był duży skok, choć i tak już jest prawie 11 zł/akcję.
Tak. Myślę, że to będzie zaksięgowane w wynikach za 1 kwartał. Bardziej interesuje mnie jak na wartość spółki wpłynie rozliczenie projektu o wartości 31 mln, gdzie kwota dofinansowania wyniosła 12 mln. Wie ktoś jak to będzie rozliczone ?
Dnia 2024-04-26 o godz. 10:56 ~Trik napisał(a): > Tak. Myślę, że to będzie zaksięgowane w wynikach za 1 kwartał. Bardziej interesuje mnie jak na wartość spółki wpłynie rozliczenie projektu o wartości 31 mln, gdzie kwota dofinansowania wyniosła 12 mln. Wie ktoś jak to będzie rozliczone ? na pewno wpłynie 12 baniek do kasy spolki, a projekt wczesniej sfinansował sie sam