• Raport miesiąc później? Autor: ~Luka [79.188.20.*]
    Obsuwa prawie miesiąc, o co tu chodzi??
  • Re: Raport miesiąc później? Autor: ~Tedy [79.184.137.*]
    A co mają raportować ? Wszyscy wiedzą i widzą .
  • Re: Raport miesiąc później? Autor: ~Pytek [91.94.97.*]
    Tedy, pierwsze Twoje pytanie jest retoryczne. Mają publikować raport za 1q. To oczywiste. Natomiast drugie twierdzenie to już budzi conajmniej wątpliwości. A mianowicie ja nie wiem stąd już nie wszyscy. Ale skoro to dla Ciebie takie oczywiste to proszę ujawnij co konkretnie JEST PRZYCZYNĄ opóźnienia publikacji raportu o miesiąc?
  • Re: Raport miesiąc później? Autor: ~phantom [89.70.35.*]
    Dogrywają szczegóły jakiejś nowej umowy i chcą ją ogłosić przed raportem
  • Re: Raport miesiąc później? Autor: ~biotech [37.30.14.*]
    Przecież jesteśmy już w drugim kwartale więc co ma wspólnego raport za pierwszy kwartał ze zdarzeniem w drugim kwartale. ? :))
  • Re: Raport miesiąc później? Autor: ~phantom [89.70.35.*]
    W raportach zwykle są jakieś przewidywania na przyszłość itp., więc na pewno można by coś bardziej optymistycznego napisać z umową w kieszeni.
  • Re: Raport miesiąc później? Autor: ~Luka [79.188.20.*]
    Ale rozumiem, że są to wyłącznie Twoje spekulacje:)
  • Re: Raport miesiąc później? Autor: ~phantom [37.47.185.*]
    Tak
  • Re: Raport miesiąc później? Autor: ~biotech [37.30.18.*]
    Widzę że są z nami inwestorzy, którzy wierzą że akcje rosną z powodu jakiegoś „nastawienia”. :))
    Jeśli napisze że wszystko idzie zgodnie z planem to w poniedziałek urośnie +10%?
  • Re: Raport miesiąc później? Autor: ~Jaki [91.193.5.*]
    Pokaż mi inna spółkę która tak ciągle odpisujesz i oceniasz bo mam wrażenie że nie robisz tego bezinteresownie
  • Re: Raport miesiąc później? Autor: ~biotech [37.30.18.*]
    A jak spojrzysz na wykres to jakie masz wrażenia jak widzisz spadek -30% w 3 miesiące?
  • Re: Raport miesiąc później? Autor: ~Karol [45.128.39.*]
    Wrażenia? Ktoś to kupuje. Aby sprzedać ktoś musi kupić. A kupuje po to aby popchnąć tym bardziej że kurs idzie po dnie. Prędzej czy później zrealizowany zostanie zysk niezależnie od tego co się dzieje ja spółce. Na wybiciu zawsze zlatuje się ulica która ja dużej zielonej świecy zacznie kupować. Taka to stara dobra zagrywka. Dobry moment by kupować.
    Prawda jest taka że nie ma żadnej umowy czego wyrazem był przekaz ostatniej konferencji. Wnioski z konferencji moim zdaniem bardzo negatywne i zarazem dobra mina prezesa do złej gry. Kończą się pieniądze a żeby podpisać umowę to trzeba mieć wyniki badań, których nie ma i w tym roku nie będzie.
  • Re: Raport miesiąc później? Autor: ~Luka [79.188.20.*]
    Dnia 2024-04-26 o godz. 14:31 ~biotech napisał(a):
    > Prawda jest taka że nie ma żadnej umowy czego wyrazem był przekaz ostatniej konferencji. Wnioski z konferencji moim zdaniem bardzo negatywne i zarazem dobra mina prezesa do złej gry. Kończą się pieniądze a żeby podpisać umowę to trzeba mieć wyniki badań, których nie ma i w tym roku nie będzie.

Widzę, że jesteś mocno negatywnie nastawiony do spółki;)
    To źle widzisz. Ja oceniam bieżące i przeszłe komunikaty zarządu i wyciągam wnioski. Moje nastawienie nie ma tu nic do rzeczy. Przyjrzyj się lepiej nastawieniu funduszy, które sprzedają akcje od kilku miesięcy. Są znacznie bliżej zarządu i widzą więcej. Insaiderzy ze spółki powinni od miesięcy zwiększać zaangażowanie w miarę postępu prowadzonych projektów, nic takiego się nie dzieje. To trochę dziwne że pan Zasłona stworzył taką platformę mRNA i nie kupuje akcji firmy, na który globalny sukces pracuje. Czy ma tak małe mnichem finansowe że pensja mu wystarczy? Hmm, być może ale to mało prawdopodobne.
[x]
MOLECURE 0,17% 6,06 2025-11-21 10:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.