zamiast się cieszyć, że do spoli trafiła kasa 1.5 mln zł , akcje obejmowane po 1 zł przy kursie w okolicach 1 zł, akcjr są NIEDOPUSZCZONE do obrotu to siędzi i płacze na forum... jak tu zrozumieć to ? A potem płacze bo sprzedał w dołku i ma do wszystkich pretensje.
Przy tak naiwnym podejściu na zawsze będziesz dawca kapitału. Spółka to nie Ty, przyszedłeś tu zarobić a nie recenzowac ruchy zarządu. Najwięksi entuzjasci zostali tu zawieszeni na lata tzn dla nich dobierają pakiety w alternatywnej rzeczywistości. Chcesz być taki jak Andy? No.to zanim zaczniesz inwestować dojrzale wpierw się poczytaj a do tego czasu maksymalne produkty dla Ciebie to lokata
No ja właśnie kupiłem po 1.34 zł i cieszę się bo jak narazie jestem 100 % do przodu , pesbie zasługa tego jest rozwój spółki dzięki ludziom który wkładają kasę. Spółka ma q.5 ml i ja się z tego cieszę, akcje NIEDOPUSCZONE na minimum 2 lata ! Chkopie co Tu gadasz za głupoty to glowa mała
Malo tego ... sprzedam po 7-10 zł. Taki mam cel i jestem przekonany ,że tyle. będzie jesteś zwykłym Januszem giełdy który nie umie wyczuć biznesu. Nieprawdopodobne jest to żeby z pozytywnej informacji zrobić sobie w głowie negatywna. Ja się cieszę bo spółka ma 1.5 mln zł w kasie akcje niedipusczone na 2 lata a ten narzek. Jak tam giełda ma się rozwijać jak są tacy jak ty ?
No taki Andy też tu czeka na wystrzał podobnie jak Ty i tak czeka prawie jak na Godora i dalej marzy o wt strzale i od lat mrozi kapitał i dobiera. Jak chcesz się stać przymusowym inwestorem długoterminowy jak on to powodzenia. Najlepszy zabieg by popaść we frustrację jak on.
Widzisz krejzol sprawdziłem Twoje zlecenia S na 100zl i tak jak przypuszczałem jesteś golodupcem więc dziękujemy Ci możesz opuścić to forum nic tu po Tobie
Powiedziałem tak tanie techniki manipulacyjne stosuj w procesie tresury swoich dzieci. Odpowiem w ten sam sposób skoro świetnie inwestujesz to najpewniej masz zakumulowane sporo kapitału z racji trafionych decyzji. Skoro kurs ma iść na mistyczne wręcz kilkanaście złotych to dziś jest promocja, zbierałeś powyżej 3 zł pod perspektywy to dziś masz szansę hy się zweryfikować i skupić PKC 100 tys akcji. Czekam
Dnia 2024-04-25 o godz. 17:24 ~Inwestor2 napisał(a): > Ci z tego że ktoś zbierał do 2,95 jak motłoch cały czas pluł i na koniec duży spadek
Powtórzę jeszcze raz to co pisałem na innym wątku - "Jak mawia Paweł Szczepanik (notabene ten, który swego czasu w Karpaczu typował Yoshi do wzrostu x10), w hossie zdarzają się korekty 50-70% i "jest to normalne"; po prostu należy siedzieć na czterech literach i nie łapać lokalnych dołków, czy szczytów.
Już Ci pisałem wypad od rodziny musisz być malostkowym człowiekiem żeby obrażać innych i ich rodziny nie zasługujesz na odpowiedź ale napisze jakie manipulacje albo brak Ci wiedzy albo faktycznie jesteś pijany odpowiadam trochę kapitału mam ale giełda to nie tylko Yoshi a życie to nie tylko giełda są jeszcze inne dziedziny i instrumenty do inwestowania nieruchomości grunty magazyny itp są jeszcze marzenia pasje podróże nie wiem czy jesteś to ogarnąć bo sprawiasz wrażenie człowieka ubogiego intelektualnie