Spółki tam mają że spadają z 5,8 na 1,xx potem znów urosną potem spadną itd.. Po 5,8 nie kupowałbym ale po 1,xx spróbuję bo może znów urośnie do 5,8 albo chociaż do WK? Po drodze może z 50 groszy dywidendy przytulę?
Dnia 2024-04-25 o godz. 11:50 ~Dziadek napisał(a): > A ty Dyziu Piedoło po co tu zatem siedzisz? Płacą ci za to?
J-23 zawsze szuka promocji- a to tani sikacz na wyprzedaży, a to niedopałek na chodniku... Dlatego, jak rozkręcono plandemię i loterię, to pobiegł 4 razy na losowanie, co już widać po wpisach, ale najlepsze dopiero nadejdzie :-).
Ja to robię charytatywnie od kilku lat i może dzięki mnie ktoś uratował kapitał, a ty taaaaki świeżak (już nie jeden taki "zdezorientowany " tu był) ile bierzesz za tę nagonkę ?
Dnia 2024-04-25 o godz. 13:44 ~J-23 napisał(a): > Ja to robię charytatywnie od kilku lat i może dzięki mnie ktoś uratował kapitał, a ty taaaaki świeżak (już nie jeden taki "zdezorientowany " tu był) ile bierzesz za tę nagonkę ? > > > > Ps. > > To już koniec dzisiejszych WZROSTÓW ?
Scettuś, ja ci powiem, jak możesz uratować kapitał. Zainwestuj w fajną, dębową jesionkę ;-).
Dnia 2024-04-25 o godz. 16:09 ~Dziadek napisał(a): > Na GPW nie trzyma się spółek na długi termin bo prędzej czy później się straci. Kilka miesięcy może czasem dłużej. Tak to wygląda na bananowej.
Dobrze mówisz , powiedz to wcpunk , on siedzi na lubelskiej "perełce" już 18 - 19 * lat i co ciekawe cały czas zarabia
HAHAAHAHAhahahaahahahahahaaaaaaaa
----------------------------------- ( * ) sam już nie pamięta ile to już lat na 'holdzie' snw
Po za tym zawsze warto spojrzeć na wykres i wskaźniki fundamentalne żeby nie kupić po mega wzrostach przy bardzo wyskich wskaźnikach. Tu teraz wydaje się bezpiecznie tzn. jest bliżej dna nż szczytu.