• Emisja kierowana Autor: ~Yoshi [88.220.124.*]
    Przecież to dobra informacja akcje zostały objęte i opłacone
    Teraz informacja kto się pojawił i w jakim celu
    Wsparcie jest na 2.7 i właśnie testujemy ten poziom
    Przy jakiekolwiek informacji sprzedażowej impuls będzie bardzo duży i właśnie być może ktoś objął akcje bo wie że to już tuż za chwilę się wydarzy a w tedy kolejne informacje będą się pojawiać lawinowo
    A jak będzie czas pokaże
  • Re: Emisja kierowana Autor: ~inwestor [212.160.253.*]
    Masz rację, nie po to ktoś kupił, żeby być "w plecy" . Kupił ktoś, kto wie dużo więcej niż ludki na forum Bankiera.
    Ja jestem spokojny, dokupuję sobie co tydzień niezależnie od kursu. Tutaj 10 zł to może być w tydzień dobrych, konkretnych informacji. Zresztą po skali widać, jak mało osób się dziś pozbyło akcji, cała reszta trzyma, to jest wyznacznik siły spółki.
  • Re: Emisja kierowana Autor: ~Krejzi [31.61.250.*]
    Sprzeda za 2 zł i też będzie zarobiony 100 procent. Tak się robi naiwniaczkow jak Andy, Ewa i reszta wierzących, że jak listy intencyjny wypala to hoho. Inwestor, który objął akcje nie jest tak zachłanny jak oni kreslacy wizję o 10 zł za akcje
  • Re: Emisja kierowana Autor: ~Andy72 [46.134.69.*]
    Krejzol to nie nasza wina że jesteś inny wolimy być naiwniakimi niż ograniczonym przypomnę Ci się przy kilkudziesięciu zl
  • Re: Emisja kierowana Autor: ~Hehe [31.60.90.*]
    Kilkadziesiąt zł za akcję ? O jakby dobrze tak było <3
    Krejzol naiwniacy mają takie Pakiety w takich cenach o jakich możesz sobie pomarzyć jesteś kozak ok sprawdzam wystaw na S po 100zl i zobaczymy jaki z Ciebie rekin biznesu osobiście obstawiam rozwielitke
    Oczywiście, że nie mam takich pakietów a to z tej racji, że nie jestem oszołom em inwestycyjnym by być dawca kapitału jak Ty. Widać, że już Andy Ci psycha siada. Trzeba było skupić więcej po 3.98. A na tanie techniki manipulacyjne w stylu '' zrób tak jak mówię, wtedy udowodnisz wielkiemu Andyemu'' nabieraj swoje dzieci. Masz nieprawdopodobnie zawyżone mniemanie o sobie, dawco kapitalu
  • Re: Emisja kierowana Autor: ~Andy72 [85.198.227.*]
    Jesteś w wielkim błędzie nic z tego co napisałeś nie jest prawdą ani dawca kapitału ani wielki znawca ani żaden przerost ego widzisz ja ociecalem sobie ze jak kurs będzie tam gdzie założyłem to jakaś kwotę przeznaczę do ośrodka w Rusinowicach i na niepełnosprawnych czytając Twoje wpisy nawet by Ci do głowy nie przyszło coś takiego pomyśleć no i co tak z dobrego serca martwisz się o nasz kapitał
    A co to kogo obchodzi na co planujesz wydać pieniądze, których i tak nie zobaczysz? Och, że takie niby dobre serduszko ma Cię lepiej pozycjonowac w dyskusji? Twoje techniki są tak proste do od kodowania, jak dziecko. Natomiast działając w ten sposób i tak od Ciebie niepełnosprawni nie ujrza za wiele. Lepiej już jakbyś kaskę przelał na lokatę i wypłacał im odsetki, tak to będą wieczne obiecanki-cacanki
  • Re: Emisja kierowana Autor: ~Andy72 [85.198.227.*]
    Krejzol co ty pierdzielisz jakie pozycjonowanie jakie odsetki od razu widać że Z Tobą coś nie tak może jesteś pijany ale nadajesz na zlecenie bo to reguła że jak są spadki to zawsze jakiś nowy oszołom martwi się o nasze kapitały był już K była P nie chce ich wywoływać bo znowu wrócą I na koniec musisz koniecznie ostrzec zarząd że są nieudacznikami bo wiesz my mamy mało akcji ale oni mają miliony jak jesteś taki dobry zrób to osobiście
  • Re: Emisja kierowana Autor: ~sceptyk [95.160.156.*]
    Ale Andy po co się rzucasz? Dobrze Cię podsumował krejzi.
    Idź dobierz kolejny pakiecik powyżej 3 zł i podziel się tą nowiną z rodziną i swoim psychoterapeutą.
    O cześć sceptyk krejzol to Twój kolega siedzicie w jednym pokoju
    O to fajnie dobra wiadomość bo jak ruszają golodupcy w teren na forum i wszystkich obrażają to znaczy że będzie kolejne wybicie na kolejne poziomy przynajmniej tak było do tej pory sceptyk ile masz akcji jak masz tyle co krejzol to nie potrzebnie się martwisz o nasze kapitały a muszę Cie trochę podgrzać dziś dokupiłem a od rodziny to wara masz rodzinę? Jakiś znajomych?
  • Re: Emisja kierowana Autor: ~puma [188.147.12.*]
    Pisalam i przestrzegalam ze spolka nie jest uczciwa w stosunku do malych akcjonariuszy dobrze ,ze usrednialam w zeszlym roku bo sprzedalam z ponad 100% zyskiem i opuscilam poklad mialam ponad 40 tys.akcji
  • Re: Emisja kierowana Autor: ~Yoshi [94.254.198.*]
    1,8 zl
  • Re: Emisja kierowana Autor: ~smart [185.220.58.*]
    Zamiast narzekać trzeba było się zgłosic do spółki i zaproponować że kupisz akcje za złotówke jak były po 90 groszy na rynku. nawet za 150 tys a nie za 1.5 mln. Raczej by Ci nie Odmowili a teraz moglbys sobie liczyc te zyski z akcji które mogłbys sprzedać za jakis rok najwczesniej. Mam propozycje - moze teraz zaproponujcie ze kupicie akcje za 3.3 PLN - piszcie do spólki..Raczej Wam nie odmówia...
[x]
YOSHI 4,17% 2,50 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.