Mi już oczy krwawią od tych spadków, ja mam dużo cierpliwości ale wiem co się dzieje w głowach takich przypadkowych kupujących. Cokolwiek kupisz, po jakiejkolwiek cenie to zaraz jesteś na stracie. Ta spółka jak żadna inna potrafi wymęczyć, i jest to ewenement bo od debiutu były same pozytywne espi, i po każdym takim była obsuwa. Ile można tak ciągnąć taką sytuację?
Ktmrn2, jak ty to widzisz? Rsi kręci się na podobnym poziomie, ostatnio przebiliśmy minima z listopada, i tu według mnie powinna być zmiana trendu. Nic na razie się nie dzieje takiego. Czy raport majowy może byc w stanie to zmienić? Siedzisz w tej spółce mocno, więc masz jakieś podejrzenia co do raportu. Wiem, że na pewno będzie tam ujęta sprzedaż tego mieszkania inwestycyjnego, ale co poza tym?
Nie zwracam tutaj uwagi na technikę.
Trochę na ich poczynaniach korzystam bo nadal małymi porcjami kupuję.
Mnie nie interesuje raport majowy czy 100 procentowy zysk. Zostaję tutaj na dłużej.
Miałem kiedyś duże, tanio kupione pakiety innych małopłynnych spółek i szczęśliwy wychodziłem z kilkudziesięcioprocentowym zyskiem. Tutaj takiego błędu nie zrobię.
Mój pakiecik może stanowić ,,języczek uwagi". Obecny kurs mnie nawet nie drażni. Niech cisną. Moich papierków szybko nie kupią a ja ich - tak :)))))