Co wy na to??
Spółka zaje......, tu wszystko może sięzdarzyć!!!
Może byćbardzo grubo!!
Papier oststnimi czasy mocno skupowany!!!!
Lekko na początek będzie 10 pln!!
szkoda mi cie leszczu. Widac sie niezle ubrałeś na samiutkiej górce i myslisz ze od twojego belkotu kurs zaraz wroci na 20zl, bo sie zleca gimnazjalisci natchnieni twoim proroctwem
Sam mam mako juz pare miesiacy i wiem, ze potencjal ten papier ma spory. Wiem tez, ze takie jarmarskie naganiania maja odwrotny skutek przyciagajac niecierpliwych szczeniakow. Jezeli naprawde zalezy ci na wzrostach to skoncz z tym belkotem - tworzysz watek odpowiadasz sam sobie pod roznymi nickami za to wszedzie ten sam adres IP -193.59.95.*
Pozdrawiam wytrwalych
tak jest popieram! juz to gdzies pisałem jełopowi widocznie niedoczytał bo az tyle watkow wyprodukował ze czesci ich nawet nie sledzi. wypad z makolabu leszczu IP -193.59.95.
i własnie przez takich jak ty albo tych wszystkich leszczy ktorych nagoniles swoimi bezsensownymi wątkami dzis mamy spadek na mizernych obrotach bo leszcz sie dzis dowiedzial z telewizji ze swinska grypa, gieldy spadaja i wywnioskowal ze makolab tez poleci wiec chciał wszystkich uprzedzic i sprzedał 1kilo akcji 10% ponizej ceny zamkniecia.
takich na mu tie trzeba. dobrze ze sprzedał. odkupi drozej
cierpliwi będą nagrodzeni a komu się spieszy jego sprawa ( strata)
patrząc na wykres historyczny myślę że wyrysuje się najlepsza z możliwych formacji
w średnim terminie pozdrawiam cierpliwych