chyba już każdy Homo Sapiens powinien zrozumieć dlaczego/po co/dla kogo działał spółdzielnia... . Tak działa bananowa GPW. Jest zlecenie, pieski szczekają, słabe rączki odddają a potem..., już niech każdy sam sobie doda. Teraz ten kto odda na poziomach poniżej 40 zł jest ...., niech sam sobie reszta akcjonariuszy określi kim są
Oj z tonu twojej wypowiedzi wnioskuje że jednak za mało zebraliście i wasz Pan (patrz zleceniodawca czyli Fundusz) nieźle was wychłostał... . To co tu się dzieje to norma na bananowej GPW, no ale zawsze się znajdą dawcy kapitału których oszukacie. No cóż pieski szczekajcie dalej może kogoś jeszcze "ogracie". Pamiętajcie ja tu będę na lata. Godziwa cena na ten dzień to przedział 30-40 zł. A dlaczego pytasz?, bo po tyle akcję chodziły gdy The Dust ogłosił swój flagowy projekt Inkwizytor. Inkwizytor wyszedł, sprzedaż słaba ale grupa ma inne spółki które są bardzo perspektywiczne. Ja już mam wystarczająco dużo akcji, no chyba że mnie skusicie ponowną promocją za 6 zł..., he he. Wiem że was kusi aby sprawdzić czy mam/mamy jeszcze środki... .:)
KNF pozwala funkcjonować forum bankiera, które łamie wszelkie możliwe wytyczne KNF. Tu CBA najpierw do KNF powinno wlecieć, a potem KNF może coś robić.
PS. zassanie 30k akcji w 30minut po 6pln dnia 11.03 do KNF zgłosiłem.
Nie wiem czy 30 , czy 40 pln, ale poziom ceny akcji w rej chwili to absurd. Mam też sporo i mogę poczekać nawet te trzy lata. Zobaczymy co będzie po premierze Serum.