O cho lera, i to podobny klimat chyba? Tyle, że tam ruch w interesie napędzało nazwisko Lovecraft. Ale jest szansa, że i tu Bitgolem przyciągnie graczy. Nic dziwnego, że zbieranie akcji trwa.
1. Dagon to darmowa gra 2. Dagon to gra w mitologii Cthulhu oparta na twórczości Lovecrafta 3. Mercyful to płatna gra nie oparta na niczym znanym, tworzona przez nic nie znaczące studio z new connect które nie przebiło się nawet do pierwszego tysiąca na wishliście, wydawane przez wydawcę który uczy się dopiero wydawania gier. I zarówno dev jak i wydawca istnieją na rynku jedynie dlatego że nabrali naiwnych dawców kapitału takich jak wy. 4. A wy jesteście po prostu kołki matołki jak tej różnicy nie widzicie i dalej będziecie tracić na inwestycjach w takie spółki.
Priest Sim w early access sprzedany w okolicy 10-20k kopii. Sprawdź raporty i wywiady z prezese. To nie tak źle na marne studio z NC. Merciful raczej nie ma co liczyć na jakiś mega super tysiące graczy w dwa dni. Ale zapowiada się solidna gra, która da przetrwanie do kolejnego tytułu a tu są perełki jak Human Farm 560 na WL. No i coś ciekawe szykuje się na dniach, jakiś prawdopodobnie nowy tytuł według słów prezesa "tłusty". Nie wiem, mi na tej spółce wygodnie.
Co ciekawe, jakiś ruch na bankierze się zrobił jakby jednak te akcje wzbudzały zainteresowanie. Skoro nie masz akcji, i spółka jest nieznaczące to po co straciłeś czas na ten komentarz?
Nie straciłem czasu na komentarz skoro ty poświęciłeś swój czas na odpowiedzenie na niego. Najwidoczniej dałem ci do myślenia i pewnie niejednemu tutaj.
Ja tu jestem cały czas. Mam spory pakiecik jak zjedziecie do 1 zł dopakuję. Jedyne w czym dałeś mi do myślenia to, że zaczyna się ruch bo na forum pojawiają się nagany spadkowe.