kolega Rafał poświęca bezinteresownie swój czas na pisanie takich postów na forum bankiera. Na pewno robi to w interesie innych, aby przestrzec ich przed inwestycją w tę spółkę. Taki człowiek to złoto - ze święcą takich szukać :-) Dziękujemy Rafale!
Możesz mi przytoczyć gdzie ja kogoś przestrzegam ??,Ja tylko pisze prawdę i obnażam spamerów naganiaczy piszących o braku podaży i odpałach na 10zł, przecież każdy widzi jak jest, spada bo właśnie podaż jest większa niż popyt, na prawdę mam to gdzieś czy uwierzyłeś w te bzdury , nakupiłeś na górce i teraz będziesz zaklinał rzeczywistość, pisałem to już nie raz, kiszonka w okolicy 7zł będzie trwać jeszcze jakiś czas bo nie ma chętnyc na zakup, tyle , tylko tyle i aż tyle, a ty żyj sobie w swoim bajkowym świecie i pisz o odpałach na 10zł i o tym że nie ma podaży, a hak widać uwiera cię coraz to bardziej
jjakie trollowanie, o czym ty piszesz, mówie tylko jak jest, co prawda w oczy kole, a to że spamerstwo naganiactwo wiszące na hakach pisze że nikt nie oddaje , niedługo 10zł, to ci już nie przeszkadza ? W jakim interesie piszą takie brednie, może ty mi napiszesz jak jesteś taki mundry, bo jak na razie to sam stek bzdur , mają w tym jakis interes żeby okłamywać ludzi ?
Widać po obrotach jak idzie sprzedaż i skup. Przerzucanie z prawej do lewej i liczenie na tych co mają już dosyć czekania. A ja zawsze uważałem że cierpliwość zostanie nagrodzona.