• Płaczki oddały co widać tu po wpisach. Autor: ~Henio [188.33.232.*]
    Grający na spadki czyżbyście bez akcji zostali?
  • Przestań trolowac zaklinac fakty Autor: ~Co [77.111.245.*]
    Jakich wpisach to ty udajesz i zaklinasz prawdę dobrze pisza .
    Co ubrales się i uciekasz co chwile do nowego watku jak vi prawdę wytykaja,zachowujesz się jak slepy leszcz,zaklinasz co oczywiate.

Dlaczego prezes lockup nie zrobi jak mu pisali ze to poprawi wiarygodność bo po jego sypaniu ludzie uciekali? No powiedz czemu ma cie w d....?
    Pisali ze doprowadzi to do dalszego zjazdu i ewakuacji stało sie.
    Nominał 10gr kurs 6gr czemu nie dobierze? Nie wierzy w wzrosty ,wizerunku nie chce poprawić ?
    Chłopie prezes nawalił do własnego gniazda i to zniechęciło ludzi poczytaj na grupach fb o ngg.
    Czcze gadanie o rozwazaniu lockup na czacie .
    Nic nie Robi by poprawić to co zespsu to nie dziwne ze tonie .
    Nie zrobi ci lockup bo moze znowu ci sypać i tez nie dobierze bo po co ma tracic.
    Wiec kto mu teraz uwierzy ?
    Dobranie lub lockup od tego musi zacząć by dac cegiełkę wiarygodności a jak widzisz tygodnie leca, kurs leci i ma gdzieś to.
    Wiec przestan zaklinac,ja to straty mam ale nie udaje jak ty,wykorzystam na zminimalizowanie podatku to co mi zostało .
    Ile to razy pisał w stylu cos że kurs zanizona koło 20gr,teraz że dobry moment do dobierania a sam nie dobiera ..
    Fakty cie kola
  • Re: Przestań trolowac zaklinac fakty Autor: ~Nom [23.251.121.*]
    Po co dyskutujesz z trolem? Każdy wie że dobranie czy lockup odmieniło by to co się stało ale prezes jak widać ma to w poważaniu ale henisko będzie udawać ,olej trola
  • Re: Przestań trolowac zaklinac fakty Autor: ~Henio [188.33.232.*]
    Każdy to wie tylko po co ciągle o tym pisać? Trolujecie wy którzy ciągle biadolą, żeby uwalić jeszcze niżej. Kilku leszczy tu marudzi ciągle podbijają wątki o "prawdzie objaeionej" niedługo zaczniecie się zachowywać jak ci co prawdę smoleńską czy tam kłamstwo wyznają haha
[x]
MUNAR 5,65% 0,45 2025-09-24 11:29:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.