Być może a co BOLI? MG już ponad fiatem w rankingach sprzedaży. W lipcu Goodwood mg 3 cyberester może jakieś zakupy się zrobi jak będzie robić większe promocje. Wystaw jeszcze 2000 akcyjnej po 94 000 no o 22 wyj pod każdym postem zakładając 3 kolej
A masz jakieś podstawy aby łączyć jedno z drugim (gov i mg)? Zakładam, że gdybyś miał, to byś kupował papier i cicho siedział - ty nie kupujesz i głośno krzyczysz. Dlatego traktuję cię jak zwykłego farmazona
jak ja ciebie i Enki. Wiesz niczego nie będzie ją również mam stete ale wyje codziennie o 22 i pytam o HAKI 6 lat jak szympans. Mnie nie obchodzi kompletnie czy zarobiłeś czy ile masz a miej sobie. Sam jakoś nie możesz żyć żeby nie zapytać o moje konto i jak moje plecy
Wyjesz wyjcu na okrągło. Gdybyś trochę więcej ogarniał (nie zostałbyś bystrzakiem), to byś rozumiał że nie interesuje mnie stan twojego rachunku, tylko brak spójności w twoim działaniu. Tylko tyle i aż tyle
Chłopie
większość Polaków nie trzyma spójności! Inaczej PiS i po nie rzadziloby 20 lat!!! Ogarnij się, mnie w ogóle nie obchodzi twój rachunek spójność i cała osoba. Nudny jesteś nic ci nie zabrałem kupiłem dla siebie i w nosie mam pytanie o plecy haki i wyniki na koncie i czy coś będzie czy nie. Zupełnie przypadkiem MG wykupiło artykuły o 1000 sprzedanych samochodów w Polsce. Zupełnie jak wywiad z Mateuszem Kowalskim w 2018. Pewnie przypadkiem jest łapanie stop lossow i bezczelna nagonka ale macie problem bo się nie loguje