fanatyk powie ,,,podstawiaj koszyczek i zapoznaj się z danymi z raportów i wskaznikami dodaj rozmowę dwóch przyjaciół i wyciągnij wnioski ,,,,,,,,,,realista zrobi to samo tylko że szybciej
spokojnie misiaczku ,na wszystko przyjdzie czas , wraz z firmami powiązanymi dla forka pracuje 220-250 ludzi , jak myślisz kasę darmo dostają ? z 15 produkcji 50% wydane do końca czerwca /nawet jak 40%/ to i tak fajnie
To może wspomnisz, że już za 2 tygodnie upłynie 4 lata jak zbynio zaczął opowiadać te swoje brednie o 3-4 remakach rocznie? Czy to nie pasuje do twojego naganiania?
w odpowiednim czasie opowiem /bajeczkę/ o dwóch kolegach i dilu jaki wspólnie wykonali ,na obecny czas to jest bez znaczenia /dla mnie/ ale masz rację tutaj przypadków nie ma
możesz mieć rację ,części widzi fakty i rozumie co się na spółce dzieje ,,,a części nie ,jak w życiu ,normalne , różnie byłem już nazywany ,tylko napisz jak tutaj kółka wykręcić ,TY potrafisz ? misiu drogi to że wisisz to twój problem ,ja byłem ,jestem i pozostanę
no czemu Alku? bo juz kto mial kupic, to kupil. W tym ja (i bardzo danwo temu Ty). Teraz pozostaje czekac. Spadek o 10 gr to powod do dosredniania? (nie twierdze ze mam po 3.00 - tylko biore 3 zł jako punkt odniesienia, bo na tym poziomie z delikatnym odchyłem jestesmy od 3 miesiecy)
pojdzie pierwsze wazniejsze info i mamy 15-25 % w 5 minut. Co stanie sie potem, zalezy od tego ilu drobnych ma DOŚĆ tego waloru i czy zaczna sypac , żeby uciec - co jest bardzo prawdopodobne, ale to juz inna historia
Jedno jest pewne że jakby ktoś chciał kupić 10 tys akcji to musiałby kurs podbić 20-30%. Jedyną szansą jest zeszmacić to i czekać aż ktoś powystawia większe pakiety. Jestem tu od rajdu, czekałem na 15 zł, straciłem parę tysięcy sprzedając po 9-7 zł. Teraz w sumie na strzała odkupiłem to wszystko co miałem wcześniej za ułamek ceny sprzedaży. 5k akcji po 2.90 zł to nie to co 5k po cenie 10-11 zł :) sobie poczekam może kiedyś znowu CD Projekt ogłosi nową grę i forever dostanie rykoszetem