Apis i stosowanie dobrych praktyk?Bezczelność tego typa nie zna granic.Brak kontaktu,brak przejrzystych espi,wprowadzanie akcjonariusz w błąd poprzez nie wywiazanie sie z deklaracji odkupu akcji i to jest w/g H.O dobra praktyka,pytanie dla kogo?
Prezes sprzedał swoje akcje żeby ratować finanse Spółki , to jest oddanie wię w całym tego słowa znaczeniu , a dodatkowym aktywem Spółki jest akcjonariusz w mojej osobie , to daje jest stabilność i nie podatna na ruchy z zewnątrz , jest 3 gr i to dłuższy czas , a co nie którzy wróżyli . 1 gr .
Podziękujcie Panu Prezesowi i mnie, że jest tak jak jest , bo mogło być znacznie gorzej .
Za co dziękować, za 3 gr jak tu 90% ludzi wisi powyżej 5 gr? Za to ze wprowadził w błąd sprzedając akcje i pisząc ze je odkupi w zeszłym roku ,za to ze nic nie wiemy o projektach i za plucie w twarz tym espi o dobrych praktykach? Polecam wizytę na kozetce u dobrego specjalisty.
Super informacja wychodzi na to że spółka chce wrócić do notowań ciągłych. Kolejny krok to już tylko podbicie kursu powyżej 5 groszy może to sie stać po raporcie majowym, i informacjii o zakończeniu gambingu i być może jakimś pierwszym kliencie na sprawdzenie gier, a być może i wypuszczenie własnej pilotażowej gry. Tu może by podbitka jakiej GPW nie widziała od czasów covidow albo optimusa
A potem się obudziles cały zafajdany. Taaaaa. ...mi dlatego wczoraj sprzedali po 0.029 no.....i wszystko jasne.Ten ktoś nie chce zarobić dlatego wam oddał akcje perelki
Ile Ci oddał? 100k za niecałe 3 tysiące, śmieszny jesteś co to za ilości? Jak grasz takimi śmiesznymi sumami to lepiej pomysł dwa razy zanim coś takiego napiszesz na forum.
January nie chce Cię obrażać ale większość na giełdzie traci i sprzedaje tuż przed dużymi wzrostami, psychologia tłumu jest tak skonstruowana że ludzie jak obrót spadnie do zera panikują i oddają na samym dołku a jak obrót jest w milionach a kurs na maximach kupują na potęgę bo dopiero wtedy upatrują swoją szansę na błyskawiczny zarobek i wtedy właśnie stają sie dawcami
Dnia 2024-04-23 o godz. 07:43 ~Wrukwiony napisał(a): > Za co dziękować, za 3 gr jak tu 90% ludzi wisi powyżej 5 gr? Za to ze wprowadził w błąd sprzedając akcje i pisząc ze je odkupi w zeszłym roku ,za to ze nic nie wiemy o projektach i za plucie w twarz tym espi o dobrych praktykach? Polecam wizytę na kozetce u dobrego specjalisty.
Na kozetce to ja mogę Twoją starą przelecieć , jak jest szykowna -:)
Skąd firma wzięła by wkład na projekty z dotacji szybka ścieżka? To nie jest kolos który zarabia miliony i może i wędrować na lewo i prawo. Spółka dzięki dotacji ma szansę wzbić sie na inny poziom. Prezes zrobił co uważał za rozsądne kosztem swojego udziału aczkolwiek wbrew wielu opinie w dłuższym czasie może to przynieść dla akcjonariuszy wymierne korzyści i wzrost kursu spółki na dużo wyższe poziomy jeszcze nie brane pod uwagę na tej spółce. Trzeba pamiętać że obroty tu zawsze były wyższe niż na innych spółkach nc.