16 I opowiedział im przypowieść: «Pewnemu zamożnemu człowiekowi dobrze obrodziło pole. 17 I rozważał sam w sobie: Co tu począć? Nie mam gdzie pomieścić moich zbiorów. 18 I rzekł: Tak zrobię: zburzę moje spichlerze, a pobuduję większe i tam zgromadzę całe zboże i moje dobra. 19 I powiem sobie: Masz wielkie zasoby dóbr, na długie lata złożone
Przecież tutaj nikt nie życzy nikomu niczego złego, tylko stara się zwrócić uwagę że nikt z nas wiecznie nie będzie żył jeśli jest szansa się nawrócić to właśnie teraz bo potem może nie być takiej szansy. Panie moderatorze być może właśnie przekreślił pan szansę dlatego człowieka aby został zbawiony?
Dnia 2024-04-22 o godz. 20:57 ~hwds napisał(a): > Przecież tutaj nikt nie życzy nikomu niczego złego, tylko stara się zwrócić uwagę że nikt z nas wiecznie nie będzie żył jeśli jest szansa się nawrócić to właśnie teraz bo potem może nie być takiej szansy. Panie moderatorze być może właśnie przekreślił pan szansę dlatego człowieka aby został zbawiony?
Powiadają że jak Pan Bóg chce kogoś pokarać to najpierw mu rozum odbiera. Dużo zdrówka życzę Panie Golisz.